Crossover: TheRanker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Olağanüstü özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yönetebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güçlü yüzlerce savaş kahramanını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz Crossover: TheRanker, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı savaş aletleri ve özel yetenekleri bulunan güçlü karakterler arasından dilediğiniz seçerek rakiplerinizle birebir mücadele etmektir. Düşman askerleriyle savaşarak yavaş yavaş canlarını azaltabilir ve öldürücü hamleyi yaparak rakiplerinizi etkisiz hale getirebilirsiniz. Farklı rütbeler kazanmak için görevleri başarıyla tamamlamalı ve savaş haritası üzerinde ilerleyerek tüm düşmanları yok etmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda karakterlerinize farklı özellikler ekleyebileceğiniz çeşitli makineler bulunmaktadır. Ayrıca onlarca silah ve aleti yer almaktadır. Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyunculara sunulan Crossover: TheRanker, ücretsiz olarak hizmet veren benzersiz bir oyundur. Sizde bu oyun ile kahramanınızı seçerek gövde gösterileri yapabilir rakiplerinizi alt ederek ödüller kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Crossover: TheRanker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Olağanüstü özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yönetebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Crossover: TheRanker, özel güçleri ve silahları bulunan onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz ve sürükleyici hikayeleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, rakiplerinizle teke tek savaşarak ganimet toplamak ve savaş haritasındaki görevleri tamamlayarak seviye atlamaktır. Bu sayede karakterlerinize yeni özellikler ekleyebilir ve mevcut yeteneklerini geliştirebilirsiniz. Ayrıca yüzlerce farklı savaş kahramanı ve silahın kilidini açabilirsiniz. Böylece rakiplerinize üstünlük kurarak savaşlarda başarılı olabilir ve gücünüzü herkese kanıtlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde farklı kıyafetlere ve görünümlere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda kullanabileceğiniz alev silahı, makineli tüfek, roket atar, lazer makineleri, robot ve daha birçok ölümcül silah bulunmaktadır.

Mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Crossover: TheRanker, bağımlısı olacağınız ücretsiz bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.