Crossy Crash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Crossy Crash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim Crossy Crash, reflekslerinizi sınayıp zevkli zaman geçirebileceğiniz bir oyundur. Büyük bir beğeniyle oynayayabileceğizi düşündüğüm oyunda eşsiz bir atmosfer yer alıyor. Akmakta olan trafiğin arasına girmek için mücadele ettiğiniz oyunda birbirinden zorlu bölümler yer alıyor. Bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici atmosferiyle mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Basit bir oynanışa sahip olan Crossy Crash, sizleri bekliyor.

Crossy Crash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Crossy Crash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
277 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir beceri oyunu

Crossy Crash, iOS  işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunudur.

Beğenerek oynayabileceğiniz mobil beceri oyunlarından bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Crossy Crash, sürükleyici atmosferi ve zorlu bölümleriyle ön plana çıkıyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi söyleyebileceğim oyunda reflekslerinizi sınıyorsunuz. Oyunda akmakta olan trafiğin arasına girmek için mücadele ediyorsunuz. Diğer arabalara çarpmadan anayola giriş yapmanız gerek. Ayrıca oyunda birbirinden zorlu bölümler yer alıyor. Bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici atmosferiyle mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. 

Crossy Crash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Crossy Road

    Disney Crossy Road mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunud
  • Crossy Heroes

    Crossy Heroes, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınız ile puan olarak yarışıp en yüksek puanı almaya çalışacağınız bir arcade oyunu.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci