Crush the Castle: Siege Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Mancınığı hazırlayın, fırlatın, düşman kalelerini yerle bir edin.

Crush the Castle: Siege Master, mancınıkla düşman kalelerini yıkarak ilerlediğiniz bir mobil bulmaca oyunu. Strateji gerektiren kule yıkma oyunlarından keyif alıyorsanız, kaliteli grafikleri eğlenceli oynanışla birleştiren bu yapıma bir şans vermelisiniz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Orta çağ mobil strateji oyunlarını sevenlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm yapımlardan biri Crush the Castle: Siege Master.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan 100MB altı strateji - bulmaca oyununda krallığınızı ele geçirmeye çalışan istilacılara savuşturmaya çalışıyorsunuz. Kaleleri içindekilerle birlikte yerle bir etmenize yardımcı oldukça güçlü bir silaha sahipsiniz. Mancınığa yerleştirdiğiniz büyük kayalar veya kayalarla aynı ağırlıkta objelerle düşman kalelerini yıkıyorsunuz. Seviye atladıkça kaleleri ve diğer yapıları yıkmak zorlaşıyor. Doğrudan mancınıkla indiremiyor, başka aletler de kullanmaya başlıyorsunuz. Dahası kaya ve diğer silahlar sınırlı sayıda. Atışınızı yapmadan önce iyice hesaplamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Crush the Castle: Siege Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
569.2 MB DOSYA BOYUTU

Krallığınızı kurtarın!

Crush the Castle: Siege Master, düşman kalelerini yıkarak ilerlediğiniz, zorluk düzeyi gittikçe artan bir bulmaca strateji oyunu. Armor Games’in sevilen kale yıkma oyunu Crush The Castle’ı oynamış olun olmayın, yıkım oyunlarını seviyorsanız mutlaka indirin. iOS platformunda da ücretsiz ve 570MB boyutunda!

Düşman kalelerini içlerinde yaşayan insanlarla birlikte yıkarak ilerlediğimiz orta çağ strateji oyunu Crush the Castle, yenilenmiş grafikleri, sesleri ve oynanışıyla karşımızda. Çizgi film stili grafikler yerini animasyonlarla çekiciliği artırılmış renkli grafiklere bırakmış. Oynanış da oldukça iyileştirilmiş. Kaleleri yıkmak her zamankinden daha keyifli. Ana silahınız yine mancınık ancak bölüm geçtikçe yeni silahlar kullanıyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere ilerledikçe kaleleri yıkmak zorlaşıyor. Sınırlı sayıda kaya ve yardımcı silaha sahip olduğunuzdan mancığına dokunmadan önce düşman kalesini çok iyi incelemeniz, zayıf noktalarını atış öncesinde bulmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush serisinin en şeker oyunu
  • Castle Of Awa

    Castle Of Awa, günün yorgunluğundan uzaklaşarak kendinizi dinlendirebileceğiniz güzel bir bulmaca oyunudur.
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Fruit Crush

    Fruit Crush, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Candy Crush beneri bir bulmaca oyunu.
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in Android platformuna çıkardığı yeni bulmaca oyunu.