Cthulhu Virtual Pet 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıkları besleyerek çeşitli ödüller kazanacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve yüz binlerce oyuncunun beğenisini toplayan Cthulhu Virtual Pet 2, kendi evcil hayvanlarınızı besleyerek dünyaya yeni bir düzen getireceğiniz ve kendi kurallarınızı oluşturarak evreni dilediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Piksel tabanlı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, doğumundan itibaren beslemeye başladığınız ilginç yaratıkları büyüterek çeşitli görevler üstlenmek ve dünyaya hükmederek kendi kurallarınızı yazmaktır. Seviye atladıkça farklı canavarların kilidini açabilir ve dev bir yaratık grubunu kontrol etmelisiniz.

Her bir yaratığı özenle beslemeli ve tüm ihtiyaçlarını gidererek gelişmesi için aba göstermelisiniz. Görevlerde farklı mini oyunlar oynayabilir ve yaratıklarınızın gelişmesini hızlandıracak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Cthulhu Virtual Pet 2, bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cthulhu Virtual Pet 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
224.3 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıkları besleyerek çeşitli ödüller kazanacağınız eşsiz bir oyundur.

Minik sevimli yaratıkları besleyerek zorlu görevler üstleneceğiniz ve dünyaya hükmederek kendi kurallarınızı yazacağınız Cthulhu Virtual Pet 2, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Eğlenceli müzikleri ve piksel tabanlı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı görünümlere ve özelliklere sahip onlarca yaratığı besleyerek kalabalık bir grubu yönetmek ve çeşitli görevler üstlenerek yaratıkların gelişmesi için çaba göstermektir. Yaratıklarınızın karnını doyurarak her türlü ihtiyaçlarını gidermeli ve farklı kıyafetlerle onları donatmalısınız.

Seviye atladıkça daha fazla yaratığa ve kıyafete ulaşabilirsiniz. Ayrıca yaratıklarınızı geliştirdikçe yeni bölümlerin kilidini açabilir ve her bölümde eğlenceli mini oyunlar oynayabilirsiniz. Oyunlardan kazandığınız çeşitli ödüller sayesinde canavarlarınızı hızla büyütebilir ve ekstra puan toplayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen eğlenceli bir oyun olara ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.
  • Virtual Villagers Origins 2

    Kendi adanızda mutlu bir aile yaşantısı sunan keyifli bir oyundur
  • Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium

    Birbirinden güzel yüzlerce balığı besleyebileceğiniz ve eşsiz bir akvaryum oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Pet Idle

    Mobil cihazımızda sevimli hayvan besleyeceğiz.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Pet Hotel

    Birbirinden sevimli evcil hayvanları besleyerek eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • XOE - A Virtual Digital Pet.

    Sanal bebek yerine robot yetiştirmek isteyen bilim kurgu severler için XOE - A Virtual Digital Pet. daha ilginç bir oyun tarzıyla dikkat çekiyor.
  • Dog Run - Pet Dog Simulator

    Mobil cihazınızda bir köpeği yönlendireceksiniz.