Cube Escape: Paradox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Cube Escape: Paradox, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Cube Escape serisinin son oyunu olarak dikkat çeken oyunda eğlence kaldığı yerden devam ediyor.

Kapana sıkıştığınız bir odadan kaçmak için zorlu bulmacaları çözmeniz gereken bir oyun olan Cube Escape: Paradox, tuhaf atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkatimizi çekiyor. Giderek zorlaşan bulmacaları çözmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. İlgi çekici oyun mekaniğine sahip olan oyunda farklı sonlara ulaşabiliyorsunuz. Kendi çapında bir hikayeye de sahip olan oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğinizi de söyleyebilirim. Sürükleyiciliğiyle de ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Benzersiz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Cube Escape: Paradox, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. 

Cube Escape: Paradox oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cube Escape: Paradox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu

Cube Escape: Paradox, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve tuhaf bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Cube Escape: Paradox ile kapana kısıldığınız bir odadan kaçmak için mücadele ediyorsunuz.

Cube Escape serisinin son oyunu olarak karşımıza çıkan Cube Escape: Paradox, yine eğlenceli ve sürükleyici atmosferiyle ön plana çıkıyor. Giderek zorlaşan bulmacaları, eşsiz oyun mekaniği ve sürükleyici atmosferiyle beğenerek oynayabileceğinizi düşünüğüm Cube Escape: Paradox sizleri bekliyor. Kapana sıkıştığınız bir odadan kaçmak için zorlu bulmacaları çözmeniz gereken bir oyunda, kaliteli görseller yer alıyor. Basit kontrol mekanizmasıyla da dikkat çeken oyunda farklı sonlara ulaşabiliyorsunuz. Kendi çapında bir hikayeye de sahip olan oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğinizi de söyleyebilirim. Benzersiz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Cube Escape: Paradox, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. 

Cube Escape: Paradox oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape From Paradise

    Escape From Paradise, harika görsellere sahip bulmaca macera oyunu.
  • MIRIAM : The Escape

    Limbo benzeri bulmaca - platform oyunu
  • Suzy Cube

    Kaleden kaçırılan hazineleri geri almak kolay olmayacak!
  • Doors&Rooms: Escape King

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Escape Machine City

    Escape Machine City, zorlu bulmacalar içeren mükemmel bir kaçış oyunu.
  • Entity: A Horror Escape

    Oynarken geren sürükleyici bir kaçış oyunu
  • Unchained: You can never escape

    Korku dolu evin gizemini araştır ve kendini kurtar.
  • Prince of Persia : Escape

    Efsane platform oyunu mobilde!