Cubiti Dash 'n' Dodge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Cubiti Dash 'n' Dodge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunudur. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz ve eşsiz zaman geçirebileceğiniz oyunda altınları topluyor ve puanlar kazanıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve harika bir mobil beceri oyunu olan Cubiti Dash 'n' Dodge, reflekslerinizi kullanıp engellerden kaçtığınız ve altınları topladığınız bir oyundur. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve bombalardan kaçarak rakiplerinize meydan okumalısınız. Riskli hareketler yaparak olaya daha fazla heyecan katabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Ölümcül görevleri tamamlayabileceğiniz ve eşsiz ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda rengarenk bir atmosfer bulunuyor. Eğer bu tarz aksiyonu bol bir oyun arayışınız varsa Cubiti Dash 'n' Dodge sizleri bekliyor. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 

Cubiti Dash 'n' Dodge oyununu Andrid cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cubiti Dash 'n' Dodge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
311 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Cubiti Dash 'n' Dodge, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda altınları topluyorsunuz.

Eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu olan Cubiti Dash 'n' Dodge, ölümcül görevlerin üstesinden gelip arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Yüksek kaliteli grafikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkan oyunda son derece zevkli olmanız gerekiyor. Riskli hareketler yaparak daha fazla heyecan katabileceğiniz bir oyun olan Cubiti Dash 'n' Dodge ile farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Eğlenceli deneyim yaşayabileceğiniz oyunda bombalardan kaçıyorsunuz. Reflekslerinizi çok iyi kullanmanız gereken Cubiti Dash 'n' Dodge sizleri bekliyor. 

Cubiti Dash 'n' Dodge oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gobble Dash

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Dash Valley

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Dash Ball

    Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle harika bir mobil oyun
  • Rollercoaster Dash

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Dodge Action 3D

    Aksiyon dolu mobil oyun
  • Dodge Blast

    Dodge Blast, iki butonla oynanan uzay temalı arcade oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Dumb Ways to Dash!

    Dumb Ways to Dash! Android İndir: Popüler serinin yeni oyununda yarışıyoruz.
  • Stickman Dash Runner

    Engellerden kaçın ve puanları toplayın.