Cyberunity Biogenesis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Cyberunity Biogenesis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Cyberunity Biogenesis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bilim kurgu oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda insanlığın geleceğini kurtarmak için mücadele ediyorsunuz.

İnsanlığın savunucusu rolü üstlendiğiniz Cyberunity Biogenesis oyunu, birbirinden güçlü 12 birimin yer aldığı bir oyundur. Bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen oyunda dikkatli olmalı ve düşmanları ortadan kaldırmalısınız. Aksiyon ve macera severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Cyberunity Biogenesis, aynı zamanda gerçek oyuncularla oynayabileceğiniz bir oyundur. Diğer oyuncularla mücadele ettiğiniz oyunda karakterinizi güçlendirmeli ve yenilmez bir hale gelmelisiniz. Yayılan ölümcül bir virüse karşı da mücadele verdiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Taktiksel bilgilerinizi sınayabileceğiniz Cyberunity Biogenesis'i mutlaka denemelisiniz. Eğer bilim kurguyu seviyorsanız Cyberunity Biogenesis mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Kolay bir oynanışa ve yüksek kaliteli görsellere sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Cyberunity Biogenesis oyununu sakın kaçırmayın.

Cyberunity Biogenesis oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cyberunity Biogenesis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Cyberunity Biogenesis, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Cyberunity Biogenesis, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunudur. Bilim kurgu filmi atmosferinde geçen oyunda insanlığın geleceğini kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Cyborg robotlarının yer aldığı zevkli bir oyun olan Cyberunity Biogenesis, insanlığın geleceğini kurtarmaya çalıştığımız bir oyundur. Oyunda ölümcül bir virüs ile mücadele ediyor ve insanları kurtarıyoruz. Stratejinizi ve taktiksel bilginizi sınadığınız oyunda dilerseniz tek başınıza dilerseniz de gerçek oyuncularla oyun imkanı buluyorsunuz. Birbirinden güçlü 12 farklı birimin de yer aldığı oyunda karakterinizi güçlendirmeli ve yenilmez bir hale gelmelisiniz. Dikkatli olmanız gereken oyunda aksiyon ve macera bir an bile durmuyor. Eğer aksiyon ve macera oyunlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim. Bilim kurgu atmosferine sahip olan Cyberunity Biogenesis'i mutlaka denemelisiniz.

Yüksek kaliteli görsellere ve etkileyici seslere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve virüslerle başa çıkmalısınız. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Cyberunity Biogenesis'i sakın kaçırmayın.

Cyberunity Biogenesis oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.