Daily Shopping Stories

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı mağazadan alışveriş yaparak farklı eşyalar satın alabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Gün boyu alışveriş yaparak yeni eşyalar alabileceğiniz ve farklı karakterleri özelleştirerek kendi stilinizi oluşturabileceğiniz Daily Shopping Stories, eğitici ve rol yapma oyunları arasında yer alan eğlenceli bir çocuk oyunudur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı alanlarda hizmet veren dükkanlardan alışveriş yapmak ve karakterlere yeni bir stil kazandırmaktır. Oyunda 70’den fazla kıyafetin yer aldığı giyim mağazası, farklı saç stillerinin uygulandığı kuaför ve her türlü gıda ihtiyacını giderebileceğiniz market ve manav gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler bulunmaktadır.

Kuaföre giderek farklı saç modelleri deneyebilir ve mağazalardan size uygun kıyafetler alarak bambaşka bir kişiliğe bürünebilirsiniz. Ayrıca manav ve marketlerde alışveriş yaparak ihtiyacınız olan tüm gıda ürünlerine sahip olabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni meslek gruplarının kilidini açabilir ve farklı mağazalarda alışverişler yaparak daha çok ürün satın alabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan Daily Shopping Stories, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Daily Shopping Stories

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı mağazadan alışveriş yaparak farklı eşyalar satın alabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Daily Shopping Stories, karakterlerinizi özelleştirmek farklı mağazalardan alışverişler yapabileceğiniz çocuklar için tasarlanmış eğitici bir oyundur.

Canlı grafikleri ve eğlendirici animasyonları ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, farklı kategorilerde hizmet gösteren onlarca mağazadan alışveriş yaparak yeni eşyalar almak ve karakterinizi özelleştirerek seviye atlamaktır. Oyunda birbirinden şık kıyafetlerin satıldığı birçok mağaza, yeni saç modellerinin uygulandığı onlarca kuaför ve her türlü gıda ürününün yer aldığı sayısız market yer almaktadır. Sürükleyici bölümleri ve eğitici özelliği ile eşsiz bir oyun çocukları bekliyor.

Oyunda dilediğiniz mağazadan alışveriş yaparak yeni kıyafetler alabilir ve karakterinizi kuaföre götürerek farklı saç modelleri deneyebilirsiniz. Ayrıca yiyecek ihtiyaçlarınızı karşılamak için market ve manavlardan istediğiniz ürünleri alabilirsiniz.

Eğitici ve rol yapma oyunları arasında bulunan Daily Shopping Stories, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz sunulan sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vacation Hotel Stories

    Otel yöneteceğiz.
  • My Beauty Spa: Stars and Stories

    Kuaför salonu açacağız.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.