Dangerous Fellows

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Zombilerin saldırısından kaçan bir karakteri canlandırarak macera dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sürükleyici hikayeleri sayesinde soluksuz oynayacağınız Dangerous Fellows, birbirinden etkileyici görünüme sahip 5 romantik arkadaşla birlikte macera dolu bir serüvene atılacağınız ve zombilerden kaçarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Görsellerden ve diyaloglardan oluşan birbirinden heyecanlı hikayeleri ile oyunculara daha önce hiç tatmadıkları bir oyun deneyimi yaşatmayı amaçlayan bu oyunda yapmanız gereken, zombi istilasına uğrayan bir şehirde yaşam mücadelesi verirken bir anda karşınıza çıkan esrarengiz karakterle arkadaşlık kurmak ve macera dolu bir serüvene atılmaktır.

Zombiler tarafından öldürülmek üzereyken mucizevi bir şekilde sizi kurtaran ve kalbinizi fetheden birkaç çekici kahramanla birlikte romantik anlar geçirecek ve hayatınıza heyecan katacaksınız. Bağımlısı olacağınız ve soluksuz takip edeceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak oyuncularla buluşan Dangerous Fellows, yarım milyondan fazla oyun tutkunu tarafından benimsenen ve oldukça popüler olan kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Dangerous Fellows

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
195.8 MB DOSYA BOYUTU

Zombilerin saldırısından kaçan bir karakteri canlandırarak macera dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.

Zombi istilasına uğramış bir kentte hayatta kalma mücadelesi verirken esrarengiz arkadaşlar edineceğiniz ve korku ile romantizm duygularını aynı anda yaşayacağınız Dangerous Fellows, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların erişimine sunulan sıra dışı bir görsel roman oyunudur.

Metin tabanlı grafikler ve sürükleyici hikayeleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, diyaloglar eşliğinde macera dolu bir serüvene atılarak yeni arkadaşlar edinmek ve romantik anlar yaşamaktır.

Zombilerin ölümcül saldırılarından kaçarken mucizevi bir şekilde çekici karakterler tarafından kurtulacak ve hayatınızın aşkını bulacaksınız. Karşılaşacağınız karakterler çekici ve bir o kadarda tehlikeli kişiliklerdir. Bu nedenle seçimlerinizi yaparken iyi düşünmeli ve hayatınıza nasıl yön vermeniz gerektiğini analiz etmelisiniz.

Daha önce hiç tatmadığınız romantizm, korku, şüphe ve daha birçok duyguyu derinden yaşayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile farklı mecralardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Dangerous Fellows, geniş bir kitleye hitap eden sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.