Danse Macabre: Crimson Cabaret

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Ünlü bir sanatçının, arkadaşlarının öldürülmesi üzerine sizden yardım istediği ve katili bulmanız için sizi görevlendirdiği Danse Macabre: Crimson Cabaret, binlerce oyun severin tercih ettiği ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken eşsiz bir macera oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sır dolu cinayetleri araştırmak ve arkasından kimin olduğunu bulmaktır. Gizli nesneleri bularak ipucu toplamalı ve katilin izini sürmelisiniz. Oyun, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Oyunda onlarca şüpheli karakter ve sayısız gizli nesne bulunmaktadır. Eksik objeleri bularak ipuçlarına ulaşabilir ve bu sayede katili yakalayabilirsiniz. Bölümlerde çeşitli bulmaca ve strateji oyunları oynayarak ipucu kazanabilirsiniz. Böylece seviye atlayabilir ve farklı mekanların kilidini açarak katili arayabilirsiniz.

Oyunda, ünlü bir sanatçı ölen arkadaşlarının katilini merak ediyor ve sıra kendisine gelmeden katilin yakalanmasını istiyor. Sizde sanatçıya yardım edecek ve katilin izini sürerek onu kapana kıstıracaksınız. Macera kategorisinde yer alan bu oyun eğlenceli anlar yaşayabilir ve eşsiz bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Danse Macabre: Crimson Cabaret

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1.01 GB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Danse Macabre: Crimson Cabaret, ünlü bir sanatçının sizden yardım istemesi üzerine sır dolu cinayetleri araştırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Gerçekçi grafikleri ve ürpertici müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, eksik nesnelerin yerlerini bularak ipucu toplamak ve katilin izini sürmektir. Oyunda, bir sanatçının arkadaşları tek tek öldürülmekte ve katilin kim olduğu bilinmemektedir. Sizden istenilen ipuçlarına ulaşarak katilin peşine düşmek ve onu yakalamaktır. Maceraya doyabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sayısız gizli nesne ve parçası kaybolmuş onlarca obje yer almaktadır. Bu objeleri tamamlayarak ve gizli nesneleri bularak ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede katilin izini bulabilir ve kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Danse Macabre: Crimson Cabaret, sürükleyici özelliğe sahip eşsiz bir macera oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Danse Macabre: Deadly Deception

    Sır dolu cinayetlerin yer aldığı eşsiz bir macera oyunu olarak oyun severlerin dikkatini çekmektedir.
  • Danse Macabre: Lethal Letters

    Sır dolu olayları çözerek kayıp dansçıyı bulabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Grim Tales: Crimson Hollow Collector's Edition

    Aniden ortadan kaybolan genç kızların izini sürerek şüphelileri yakalayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Danse Macabre: Ominous Obsession

    Danse Macabre: Ominous Obsession, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve akıcı senaryosuyla kendine bağlayan bir bulmaca oyunudur.
  • RIVAL: Crimson x Chaos

    Mobil cihazınızda RIVAL: Crimson x Chaos ile alışılmışın dışında bir strateji deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.