Danse Macabre: Ominous Obsession

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Danse Macabre: Ominous Obsession, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve akıcı senaryosuyla kendine bağlayan bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyunu, kaçırılan arkadaşınızı bulmak için karmaşık detaylar içinden çıkmaya çalışacağınız sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyunu hikaye bazlı bir oyundur. Bu noktada hikayeden bahsetmek gerekirse, yakın arkadaşınız Maria geleceği parlak bir oyuncudur. Ancak Amerika seyahatine çıkarken gemiye binişi esnasında kaçırılır. Öncelikle yerini arkadaşınızın tespit etmeye çalışacağınız Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyununda arkadaşınızdan kalan izleri ve ipuçlarını toplamak için karmaşık bulmacalar çözmeniz gerekiyor.

Kaliteli grafikleriyle gizli kalmış detayları fark etmek oldukça haz verici olacak. Kaçış oyunu tarzına yaklaşan bir havası olan Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Danse Macabre: Ominous Obsession

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
763 MB DOSYA BOYUTU

Danse Macabre: Ominous Obsession, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve kaçırılan arkadaşınızın peşine düşeceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyunu, kaçırılan yakın arkadaşınızın peşine düşeceğiniz ve oynamaktan büyük keyif alacağınız bir bulmaca oyunudur.

Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyununda hikaye bazlı bir ilerleme kaydedeceksiniz. Oyunun senaryosunda geleceği parlak ve yetenekli oyuncu arkadaşınız Maria Amerika’ya seyahat etmek için bindiği gemide kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılır. O günden sonra sizin yapmanız gereken ise arkadaşınızın peşine düşmek ve ipuçlarını toplamak.

Çeşitli bulmacalar çözerek işinize yarayacak detayları keşfetmeniz gereken Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyununda öncelikle arkadaşınızın yerini tespit etmeniz gerekiyor. Binlerce gizli nesneyi toparlayarak arkadaşınızı kurtarın. Sıkılmadan oynayacağınız Danse Macabre: Ominous Obsession mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Danse Macabre: Crimson Cabaret

    Sır dolu cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Danse Macabre: Deadly Deception

    Sır dolu cinayetlerin yer aldığı eşsiz bir macera oyunu olarak oyun severlerin dikkatini çekmektedir.
  • Danse Macabre: Lethal Letters

    Sır dolu olayları çözerek kayıp dansçıyı bulabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!