Dark Blade: Awakening

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Göz kamaştıran tasarımlara sahip onlarca savaşçı ile aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Rakiplerinizle nefes kesen RPG savaşlarına katılarak online arenada kozlarınızı paylaşacağınız ve aksiyon dolu anlar yaşayacağınız Dark Blade: Awakening, mobil platformda rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan eğlenceli bir oyundur.

Eşsiz tasarımlara sahip savaşçı karakterler ve sürükleyici senaryolar ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizi seçerek sunucunun belirlediği oyuncularla kıyasıya bir mücadelenin içine girmek ve savaşlardan galip gelerek ganimet kazanmaktır. Oyunda farklı saldırı özellikleri ve savaş aletleriyle donatılan yüzlerce karakter yer almaktadır. Her karakter göz kamaştıran kostümlere ve kanatlara sahiptir. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda dilediğiniz savaş kahramanını seçerek rakiplerinizle savaşabilir ve ganimet kazandıkça karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Seviye atladıkça yeni kostümlerin ve kanatların kilidini açabilir ayrıca ölümcül silahlara ulaşabilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız Dark Blade: Awakening, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından benimsenen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • Demon Blade

    Sürükleyici bir samuray dünyasına dahil olacağız.
  • Blade Bound

    Onlarca farklı savaş kahramanından yararlanarak aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Blade Crafter

    Çeşitli madenler toplayarak yüzlerce farklı bıçak tasarlayabileceğiniz ve yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Immortal Blade

    PvP savaşlarına katılacak, patron savaşçıları etkisiz hale getireceğiz.
  • Dark Mirrors

    Dark Mirrors ile gerçek zamanlı savaşlara katılabilirsiniz.
  • Dark Parables: The Little Mermaid

    Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.