Dark Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Minik canavarlardan kalabalık bir ordu kurarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Minik yaratıklardan oluşan büyük bir ordu kurarak karşınıza çıkan herkesi ezip geçebileceğiniz ve kendi çizdiğiniz sınırlar içinde savaşabileceğiniz Dark Dot,  yüz binlerce aksiyon tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama etkili grafikleri ve kaliteli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve güçlere sahip çeşitli yaratıklardan oluşan kalabalık bir ordu kurmak ve düşmanlarınıza karşı savaşarak yeni bölgeler fethetmektir. Farklı renkte ve görünümdeki bu yaratıkları çizdiğiniz belirli sınırlar içinde tutarak düşmanlarınıza saldırmalı ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Aksiyon dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda savaşlarda kullanabileceğiniz onlarca ilginç karakter ve silah yer almaktadır. Üçgen, kare, yıldız, kalp ve daha birçok farklı şekil çizerek savaşçılarınızı o şeklin içinde toplayabilir ve düşmanlarınıza topluca saldırabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara sunulan ve aksiyon oyunları arasında yer alan Dark Dot, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dark Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
219.4 MB DOSYA BOYUTU

Minik canavarlardan kalabalık bir ordu kurarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici bölümleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Dark Dot - Unique Shoot 'em Up, ilginç yaratıkları bir araya getirerek düşmanlarınıza topluca saldırabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, minik yaratıklardan kalabalık bir ordu kurarak belirli şekiller içinde düşmanlarınıza karşı saldırmak ve ganimet toplayarak farklı mekanlar keşfetmektir. Yaratıkların her biri farklı renge ve özelliğe sahiptir. Belirli şekiller çizerek savaşçılarınızı bu şekillerin sınırları içerisinde tutmalı ve düşmanlarınıza topluca saldırmalısınız. Bu sayede önünüze çıkan her şeyi yok ederek seviye atlayabilir ve farklı bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda ilginç görünümlü onlarca farklı karakter yer almaktadır. Ayrıca karakterlerin kendine has özel güçleri bulunmaktadır. Kare, yıldız, üçgen, kalp ve benzeri şekiller çizerek yaratıklarınızı yönetebilir ve savaşları kazanabilirsiniz.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında bulunan Dark Dot, ücretsiz olarak erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dot Trail Adventure

    Dar bloklar üzerinde ilerleyerek engellerin üzerinde atlayabileceğiniz ve yere düşmemek için mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • Dark 3

    Mobil cihazımızda fantastik bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Dark Summoner

    1 milyondan fazla oyuncunun arasına katılacağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Dark Mirrors

    Dark Mirrors ile gerçek zamanlı savaşlara katılabilirsiniz.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Maestro: Dark Talent

    Gizemli mekanlarda gezebileceğiniz ve kayıp nesnelerin izini sürebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.