Dark Echo

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
473 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Dark Echo, Android cihazlarınızda insanın tüylerini ürperten harika bir korku oyunudur.

Dark Echo, minimalist tasarımla karşımıza çıkan ve insanın tüylerini ürperten bir korku oyunu. Mobil platformlarda korku oyunu deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinde oynayabileceği bu oyun, benzersiz yapısı ve inanılmaz derecede gerginlik yaratmasıyla beğenimi kazandı. Hayatta kalmak için sese kulak verecek ve zorlukları aşmaya çalışacağız. 

Karanlık bir ortamda dünyayı algılayabilmek için tek yol hem ses hem de ruhları yutan korkunç kötülüğe sahip bir ses Dark Echo oyununda karşımıza çıkıyor. Minimalist bir tasarımla korku ambiyansını çok iyi yansıttığını düşündüğüm oyunda, hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunun amacının sadece hayatta kalma olması bile etrafına birçok korku öğesi sığdırmak için yeterli oluyor. 

Oyunun kontrolleri oldukça açık ve kolay, çözmekte zorlanmayacaksınız. İyi bir korku deneyimi için kulaklık kullanmanız ve çıktığınız yolculukta sesi ayarlamanız sizin yararınıza olacaktır. 80 seviyeden oluşan bu hayatta kalma oyununda keşfederek ilerleyecek, bulmacaları çözecek ve en önemlisi hayatta kalmaya çalışıyoruz. Tehdithar sesin sizi ele geçirmesine izin vermemeye özen gösterin.

Karanlık bir yerde kapana kısılmış gibi hissedeceğiniz oyunda, kalp atışlarınızı dahi duyabilirsiniz. Bu gerilim dolu oyunu bir defaya mahsus olmak kaydıyla ücretli olduğunu söylemeliyim. Fakat verdiğiniz parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Mutlaka denemelisiniz. 

Gökhan Abay

Dark Echo

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
53.8 MB DOSYA BOYUTU

Dark Echo, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz insanın tüylerini ürperten bir korku oyunudur.

Dark Echo, minimalist tasarımla karşımıza çıkan ve insanın tüylerini ürperten bir korku oyunu. Mobil platformlarda korku oyunu deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların mutlaka iPhone ve iPad cihazlarında oynaması gereken bu oyun, benzersiz yapısı ve inanılmaz derecede gerginlik yaratmasıyla beğenimi kazandı. Hayatta kalmak için sese kulak verecek ve zorlukları aşmaya çalışacağız. 

Karanlıkta bir kapana kısıldık ve tehdit edici bir ses bize yol gösteriyor. Ne yapardınız? Kendimden örnek verecek olursam, iliklerime kadar korktum. Karanlık bir ortamda dünyayı algılayabilmek için tek yol hem ses hem de ruhları yutan korkunç korkunç kötülüğe sahip bir ses Dark Echo oyununda karşımıza çıkıyor. Minimalist bir tasarımla korku ambiyansını çok iyi yansıttığını düşündüğüm oyunda, hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunun amacının sadece hayatta kalma olması bile etrafına birçok korku öğesi sığdırmak için yeterli oluyor. 

Oyunun kontrolleri oldukça açık ve kolay, çözmekte zorlanmayacaksınız. İyi bir korku deneyimi için kulaklık kullanmanız ve çıktığınız yolculukta sesi ayarlamanız sizin yararınıza olacaktır. 80 seviyeden oluşan bu hayatta kalma oyununda keşfederek ilerleyecek, bulmacaları çözecek ve en önemlisi hayatta kalmaya çalışıyoruz. Tehdithar sesin sizi ele geçirmesine izin vermeyin!

Kalp atışlarınızı dahi duyabileceğiniz bu gerilim dolu oyunu bir defaya mahsus olmak kaydıyla ücretli olduğunu söylemeliyim. Buna rağmen mutlaka satın almanız ve bu deneyimi yaşamanız gerektiğini düşünüyorum. Verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla alacağınız Dark Echo'yu oynamanızı mutlaka öneririm. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bullet Echo APK

    Arkadaşlarınızla gizli ve bir o kadar da aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz Bullet Echo APK'da, kahramanlarınızın kilidini açın ve ayakta kalan son takım olun!
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Dark Dayz

    Dark Dayz kışbakışı kamera açısıyla oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur
  • Hopeless 3: Dark Hollow Earth

    Hopeless 3: Dark Hollow Earth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dark Slash: Hero

    Dark Slash: Hero, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir savaş oyunu.
  • Hopeless: The Dark Cave

    Hopeless: The Dark Cave, yağdan oluşan sevimli canlıları tehlikeli canavarlardan korumaya çalışacağınız ve oynadıkça bağımlılık yapan bir Android aksiyon oyunudur.
  • Dark Lands

    Karanlık bir atmosferde slahlarınızla rakiplerinizi alt ettiğiniz bu oyunda platform unsurları da bir o kadar heyecan dolu. Windows Phone fenomeni Dark Lands, iOS'tan sonra şimdi de Android'de.
  • Echo Notification Lockscreen

    Echo Notification Lockscreen ile bildirimlerinizi kilit ekranında görüntüleyebilirsiniz