Dark Parables: The Little Mermaid

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
9.4 MB DOSYA BOYUTU

Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Gizemli bir adaya yolcuk yapabileceğiniz ve sır dolu olayları araştırarak kayıp nesnelere ulaşabileceğiniz Dark Parables: The Little Mermaid, mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan sıra dışı bir oyundur.

Göz kamaştırıcı grafikleri ve heyecan verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gizemli mekanlarda gezinerek çeşitli objeleri incelemek ve bölgede olan garip olayların sırlarını çözmektir. Oyunda dev bir yılan balığına karşı mücadele etmeli ve denizde gerçekleşen ilginç olayları araştırmalısınız. Bir deniz kızı karakterini yöneterek size verilen görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak farklı bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda sayısız gizli nesne ve onlarca farklı bölüm bulunmaktadır. Ayrıca ipucu toplayabileceğiniz farklı bulmaca ve strateji oyunları yer almaktadır. Bu oyunları oynayarak çeşitli ödüller kazanabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sitemlerini içeren tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Dark Parables: The Little Mermaid, oldukça popüler bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Dark Parables: The Little Mermaid

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
976.5 MB DOSYA BOYUTU

Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Dark Parables: The Little Mermaid, Girit sahillerinde dolaşarak sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak görevleri tamamlayabileceğiniz eşsiz bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli grafik tasarımı ve ürpertici mekanları ile farklı bir deneyim kazanabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, gizemli bir adaya yolculuk yaparak ilginç olayları araştırmak ve kayıp objeleri bularak ipucu toplamaktır. Denizkızı karakterini yöneterek dev bir yılan balığı ile savaşmalı ve adayı bu beladan kurtarmalısınız. Oyunun konusu, Yunanistan’da Girit adasına tatile giden birinin başından geçen garip olaylardan ibarettir.

Oyun içerisinde onlarca gizemli ada ve birbirinden korkunç birçok yaratık yer almaktadır. Ayrıca yüzlerce gizli nesne ve bu nesnelere ulaşabileceğiniz çeşitli ipuçları bulunmaktadır. Bulmaca çözerek ve eşleştirme yaparak ipucu toplayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Dark Parables: The Little Mermaid, sürükleyici bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

    Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Escape Game: The Little Prince

    Gizli objeleri bularak topladığınız ipuçları ile çıkış yoluna ulaşmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Secrets of the Dark Eclipse Mountain

    Gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizemli mekanlarda kayıp arkadaşınızı arayacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dark 3

    Mobil cihazımızda fantastik bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Dark Summoner

    1 milyondan fazla oyuncunun arasına katılacağız.