Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Dark Parables, esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan yangınların sebebini araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Gerçekçi karakterleri ve kaliteli müzikleri ile eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz bu oyunda amaç, bir anda çıkan orman yangınlarının nedenini araştırmak ve şüphelilerin izini sürmektir. Oyunda, kraliyet ailesinde yapılacak bir düğününün olmasını istemeyen ve düğünü engellemek için farklı bölgelerde yangınlar çıkartan bir takım esrarengiz kişiler yer almaktadır. Kundakçıyı yakalamak ve geçmişin sırlarını çözmek için ipucu toplamalısınız. Bu sayede gizli nesneleri bularak gizemli olayları aydınlatabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Her bölümde farklı bulmacalar ve strateji oyunları yer almaktadır. Bu oyunlar sayesinde ipuçları kazanabilir ve şüpheli karakterlerin peşine düşebilirsiniz. Ürpertici mekanların ve onlarca farklı görevin yer aldığı eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken Dark Parables, sürükleyici özelli ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve esrarengiz olayları açığa çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Orman yangınları çıkartarak etrafa zarar veren ve esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kundakçıların izini sürebileceğiniz ve sır dolu olayları çözebileceğiniz Dark Parables, mobil oyun dünyasında klasik kategoride yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen macera dolu bir oyundur.

Oyun, kraliyet ailesinin düzenleyeceği bir düğünün orman yangınlardan dolayı iptal edilmesi ve sebebi bilinmeyen yangınların arkasında kimin olduğunu bulmak için yapılan araştırmaları konu almıştır. Etkileyici grafikleri ve ürpertici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gizli nesnelere ulaşarak ipucu toplamak ve yangınların kimin yüzünden çıktığını bulmaktır.

Olaylardaki sır perdesini aralamak ve şüphelilerin izini sürerek gerçek suçluyu yakalamak için çeşitli ipuçlarına ihtiyacınız olacaktır. Bu ipuçlarına, bulmacalar çözerek ve mini strateji oyunları oynayarak ulaşabilirsiniz. Bu sayede gizli nesneleri bulabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Dark Parables, maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dark Parables: The Little Mermaid

    Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Dark Parables: The Swan Princess

    Dark Parables: The Swan Princess, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunudur.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Labyrinths of the World: Changing the Past

    Geçmiş zamana giderek sırlarla dolu evlerde gezerek dedektiflik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Secrets of the Dark Eclipse Mountain

    Gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizemli mekanlarda kayıp arkadaşınızı arayacağınız macera dolu bir oyundur.