Darkness Rises

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
681 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu

Darkness Rises, konsol kalitesinde mobil rpg oyunları ile karşımıza çıkan NEXON’un yeni yapımı. Görsel açıdan sınırların zorlandığı arpg oyunda karanlık güçlerle savaşıyoruz. Etkileyici sinematik ara sahneler ve diyaloglarla süslü aksiyon yüklü bir rol yapma oyunu bizlerle. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Şeytani varlıklarla kahramanların mücadelesi üzerine kurulu birçok rpg oyun arasından çarpıcı grafikleri, yenilikçi oynanışı, bitmek bilmeyen boss savaşları ile ayrılan Darkness Rises, bizleri karanlık diyarlara sürüklüyor. Dünyanın dengesini alt üst edecek, cehenneme çevirecek şeytan sürülerini durdurabilecek 4 sınıfa ayrılmış kahraman arasından seçim yaparak başlıyoruz hikayeye. Harika bir sinematikle başlayan, öğreticiyle devam eden sonrasında komutayı bize bırakan oyunda aksiyon hiç dinmiyor. Ara sahnelerin izlenmeye zorunlu kılınmaması güzel olmuş. Karakterlerden bahsedecek olursam; Dinamik ve etkili saldırılar gerçekleştiren bir şövalye (warrior), büyülü değneğiyle gücünü gösteren, elementleri komuta etme yeteneğine sahip bir sihirbaz (wizard), baltalı çılgın vahşi savaşçı (berserker), iki kılıcı ustalıkla kullanan çevik suikastçı (assasin) sınıfında birçok karakter mevcut.

Erkan Calp

Darkness Rises

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
224.9 MB DOSYA BOYUTU

Konsol kalitesinde grafikler, yenilikçi oynanış, yoğun boss savaşları

Darkness Rises, görsel anlamda mobil platformda sınırları zorlayan ender yapımlardan. Karanlık temalı aksiyon rol yapma (ARPG) oyununda cehennemden gelen varlıklarla savaşıyoruz. Ruh Bağı yeteneğimizle ele geçirdiğimiz canavarlarla birlikte dünyamızı koruyoruz.

Fantastik mobil rpg oyunları arasında en kaliteli grafik ve animasyonlara, en derin hikayeye, en zevkli oynanışa sahip yapım diyebilirim. Harika sinematik ara sahneler ve diyaloglarla süslenen, sürükleyici oynanışa sahip başka bir arpg oyunu oynamadım. Oyunun adından da anlayacağınız üzere karanlığın hakim olduğu, şeytani güçlerle savaştığınız bir yapım. Her biri yetenekli 4 sınıfa (şövalye, sihirbaz, vahşi savaşçı, suikastçı) ayrılan, geliştirilebilir kahramana sahipsiniz. Karakter seçiminden sonra hikayeyi anlatan kısa bir video, hemen ardından da harika bir sinematik, bittiğinde de doğrudan yeşil yaratıklarla yüz yüze geliyorsunuz. Oyunun başı elbette eğitim niteliğinde ancak sahneler o kadar güzel hazırlanmış ki; sıkmıyor. Aksiyonla başlayan hikaye aynı dozda hareketlilikle devam ediyor. Bu arada ara sahneler ve diyalogların geçilebilir olduğunu belirteyim.

Darkness Rises Özellikleri:

  • Zorlayıcı düşman lideri savaşları
  • Konsol kalitesinde grafikler
  • Ele geçirilebilir canavarlar
  • Ganimetlerle dolu zindanlar

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darkness Survival

    Darkness Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Chains of Darkness

    Chains of Darkness, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu