Dash Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle harika bir mobil oyun

Dash Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zevkli kurgusu ve keyifli atmosferiyle dikkat çeken oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Dash Ball, Türk geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen bir mobil oyundur. Oyunda en uygun zaman aralığında ekrana dokunuyor ve zorlu parkurları tamamlamaya çalışıyorsunuz. Yüksek skorlara ulaşmak için mücadele ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer bu tarz beceri oyunlarını seviyorsanız Dash Ball tam size göre bir oyun diyebilirim. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda tüm çemberleri teker teker aşmalısınız. Farklı oyun temalarına da sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Dash Ball oyununu mutlaka denemelisiniz.

Dash Ball oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dash Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunu

Dash Ball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere ve parkurlara sahip olan oyunda becerilerinizi sonuna kadar zorluyorsunuz.

Zorlu bölümlerin ve parkurların yer aldığı bir mobil oyun olan Dash Ball, sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkıyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana dokunmak ve çemberleri aşarak bitiş noktasına ulaşmak. Bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken oyunda bitiş noktasına ulaşarak puanlar kazanmalısınız. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda zorlu parkurları da tamamlamalısınız. Bu tarz beceri oyunlarını sevenlerin mutlaka denemeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Dash Ball'ı mutlaka denemelisiniz. Farklı oyun temalarına da sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Dash Ball oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Cubiti Dash 'n' Dodge

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Dash Valley

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Gobble Dash

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pokey Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu