Dasher Messenger

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.

Dasher Messenger, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde arkadaşlarımızla ve yakınlarımızla mesajlaşabiliyoruz. Üstelik uygulamanın sunduğu mesajlaşma deneyimi alıştığımız formattan biraz daha farklı bir şekilde gerçekleşiyor.

Uygulamayı rakiplerinden ayıran en önemli özellik, metin mesajlarının yanı sıra karşımızdakine GIF görüntüler gönderebilmemize de olanak sağlaması. Sohbet esnasında GIF butonuna basarak konuya en uygun görüntüyü seçip gönderebiliyoruz. Buna ek olarak YouTube videolarını da sohbet akışında paylaşabiliyoruz.

Dasher Messenger ile bireysel görüşmeler yapabileceğimiz gibi grup sohbetleri açarak aynı anda birçok kişiyle de iletişim kurabiliriz. Bu sayede, özellikle bir organizasyon yapılacaksa, katılımcılar aynı ortamda buluşarak fikirlerini beyan edebiliyorlar.

Dasher Messenger'ın en hoşumuza giden yanlarından birisi de mesaj silebilme özelliği. Atılan herhangi bir mesajdan pişman olursak onu anında silebiliyoruz. Elbette ki bunu karşı taraf görmeden önce yapmak gerekiyor.

Dasher Messenger, sosyal çevresi ve akrabalarıyla haberleşmek için pratik ve işlevsel bir uygulama arayanların denemesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

Dasher Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Dasher Messenger, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması.

Dasher Messenger, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Dasher Messenger'ı kullanarak ailemizle, arkadaşlarımızla ve yakınlarımızla nerede olurlarsa olsunlar kesintisiz bir şekilde mesajlaşabiliyoruz..

Uygulama marketlerde birçok mesajlaşma uygulaması mevcut fakat Dasher Messenger'ı rakiplerinden ayıran önemli özellikler var. Bu özelliklerin başında metin mesajlarının yanı sıra karşımızdakilere GIF görüntüler de gönderebilmemiz geliyor.

Konuşma sırasında klavyenin üst bölümünde yer alan GIF butonuna dokunarak sohbete en uygun görüntüyü seçip gönderebiliyoruz. Buna ek olarak YouTube videolarını da sohbet esnasında arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Uygulamada arkadaşlarımızla bireysel konuşma pencereleri açabileceğimiz gibi toplu konuşmalar da açabiliyoruz.

Dasher Messenger'ın en hoşumuza giden özellikleri arasında her kullanıcının işine yarayabilecek bir detay var. Normalde gönderilen mesajlar geri alınamaz fakat Dasher Messenger'da gönderilen mesajları silebilme özelliği bulunuyor. Herhangi bir mesajı gönderdikten sonra istediğimiz zaman o mesajı silebiliyoruz.

Bir sohbet uygulamasından ziyade adeta bir sosyal medya platformu gibi çalışan Dasher Messenger, arkadaşlarıyla ve ailesiyle iletişim kurmak için bir uygulama arayanların göz atması gereken seçeneklerden.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Cubie Messenger

    Cubie Messenger uygulaması sayesinde görüştüğünüz kişilere eğlenceli sticker’lar, videolar, resimler, resimli mesajlar göndermeniz mümkün.
  • B Messenger Video Chat

    B Messenger Video Chat, hem tanıdıklarınız ile hem de online olan diğer kullanıcılar ile videolu görüşme ve mesajlaşma olanağı sunan başarılı bir Android iletişim uygulaması.
  • Telegram APK

    Telegram APK, WhatsApp alternatifi olarak kullanılabilecek en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri. Telegram Messenger Android telefonlara ücretsiz yüklenebilir.
  • LAFF Messenger

    LAFF (Android) indir: Türk Telekom'un yeni yerli mesajlaşma uygulaması
  • Socializer Messenger

    Socializer Messenger, Samsung'un Android telefon ve tablet kullanıcılarına sunduğu ücretsiz sosyal mesajlaşma uygulaması.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.