Dashland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Dokun ve hayatta kal!

Dashland, basit görselli refleks ve dikkat gerektiren arcade oyunlar arasında. Tek parmakla rahat oynanış sunan kontrollere sahip süper eğlenceli bu oyun, zaman geçirmek için birebir diyebilirim. Sağlam sinirlere sahipseniz, refleksleriniz iyiyse, harika zamanlamada üstünüze yoksa bu oyunu Android telefonunuza indirin.

Boş zamanlarda, bekleme anında, toplu taşımada oynanabilecek türde bir arcade oyun Dashland. Oyunda amaç; mavi çiziyi kırmızı çizgilere değdirmeden istenen sayıya ulaşmak. Macera modunda oynarsanız bölüm odaklı ilerliyorsunuz. 60 bölüm boyunca tek yaptığınız kırmızı çizgilere değmeden mavi çizgiyi oynatmak. Bu modda görevi tamamladığınızda oyun sonlanıyor ancak Arcade modunda sonsuz oynanış hakim. Bu modda da rekorunuzu kırarak ödüllerin sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu arada çeşitli güçlendiricileriniz bulunmakta. Kırmızı çizgileri yavaşlatan Slowdown, kırmızı çizgileri ortadan kaldırarak mavi çizginin yolunu açan Explosion ve mavi çizgiyi kırmızı çizgilerin vurmasından koruyan Shield, zorlu bölümlerde kullanabileceğiniz yardımcılarınız arasında.

Erkan Calp

Dashland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Dokun ve hayatta kal!

Dashland, odaklanma, refleks ve sakinlik gerektiren arcade türünde iOS oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan oyunu, zorlu basit görselli arcade oyunları sevenlere tavsiye ediyorum. Mavi çizgiyi kırmızı çizgilere değdirmeden görevleri tamamlamaya çalıştığınız bağımlılık yapan oyun, tam zaman geçirmelik!

100MB altı boyutuyla 16GB iPhone/iPad kullanıcılarının ilgisini çeken arcade oyunda amaç; kırmızı çizgiyi fırlatıp kırmızı çizgiler arasından geçirmek. Bunu sonsuza dek yapmanızı isteyen Arcade modu dışında görevleri tamamlamanızı isteyen 60’dan fazla bölüm içeren Macera modu seçenekleriniz arasında. Hangi modu seçerseniz seçin, zorlu anlarda yardımcı üç adet güçlendirici (kırmızı çizgilerin hızını yavaşlatma, kırmızı çizgileri patlatma, mavi çizginin kırmızı çizgilere değmesini engelleme) veriliyor. Bu arada oyuna farklı karakterler de (atlet, astronot, mumya, kovboy, kızılderili, öğrenci) oyuna renk katıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı