Dawn of the Breakers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Dawn of the Breakers, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Gizemli yaratıklar ile insanlığın savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun olan Dawn of the Breakers, benzersiz karakterleri kontrol edebileceğiniz bir oyundur. Becerilerinizi kullanmanız gereken oyunda kahramanlarınızı da özelleştirebiliyorsunuz. Zorlu düşmanlarla mücadele edebileceğiniz oyunda büyük bir heyecan yaşayabiliyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 3 boyutlu bir oynanışa sahip olan oyunda müttefikler edinebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda gelişmiş kontroller bulunuyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Dawn of the Breakers mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Dawn of the Breakers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Dawn of the Breakers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
599 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Dawn of the Breakers, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olan Dawn of the Breakers, benzersiz karakterleri kontrol edebileceğiniz bir oyundur. Becerilerinizi kullanmanız gereken oyunda zorlu düşmanlarla mücadele edebiliyorsunuz. Gizemli yaratıklarla insanların savaşını konu alan oyunda yeteneklerinizi sınayabiliyorsunuz. 3 boyutlu bir oynanışa sahip olan oyunda müttefikler edinebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda gelişmiş kontroller bulunuyor. Dawn of the Breakers mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Dawn of the Breakers oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dawn Break: The Flaming Emperor

    Ünlü YouTuber'ların incelediği, büyük Japon ses sanatçılarının seslendirdiği aksiyon RPG oyunu
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • G.O.H - The God of Highschool

    Harika bir mobil aksiyon oyunu
  • Dawn of Isles

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • LEAGUE OF WONDERLAND

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu
  • Stars of Ravahla

    Zevkli deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Puzzle Breakers

    Puzzle Breakers Android İndir: Bu savaş oyununda taşları eşleştirmek kaderinizi belirliyor.