D.B.System

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Kendi ürettiğiniz karakterleri kullanarak aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.

İlginç yaratıklar üreterek nefes kesen savaşlara katılacağınız ve kendi dünyanızı inşa ederek yeni yerler fethedeceğiniz D.B.System, Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve ücretsiz olarak ulaşacağınız eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve ilginç konusu ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, dünyada gerçekleşen bir felaket sonrası hayatta kalan az sayıdaki canlıları yöneterek kendi ordunuzu kurmak ve vahşi yaşama karşı mücadele etmektir. İlginç yaratıklar ve farklı özelliklere sahip savaşçılardan yararlanarak rakiplerinizi savaş meydanına gömmeli ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Ayrıca seviye atlayarak yeni karakterlerin ve savaş aletlerinin kilidini açmalı ve savaşlarda daha güçlü bir duruş sergilemelisiniz. Sürükleyici savaş senaryoları ve aksiyon dolu bölümleri ile bağımlısı olacağınız ve sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyunudur.

Mobil platformda rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan D.B.System, keyifli anlar geçireceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

D.B.System

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
559.6 MB DOSYA BOYUTU

Kendi ürettiğiniz karakterleri kullanarak aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Bir felaket sonucu tüm insanların ölmesi üzerine kendi yaratıklarınızı ve hayvanlarınızı üreterek dev bir ordu kurabileceğiniz ve vahşi bir ortamda hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz D.B.System, mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendi ürettiğiniz robot karakterleri kullanarak düşmanlarınızla aksiyon dolu savaşlar yapmak ve ganimet toplayarak seviye atlamaktır. Büyük bir felaket sonucu dünyanın sonunun gelmesi üzerine tüm insanlar hayatını kaybeder ve yeryüzünde tek bir canlı dahi kalmaz. Bu nedenle hayatta kalma adına eşsiz bir mücadele verecek ve kendi yaratıklarınızı oluşturacaksınız.

Oyunda birbirinden farklı görünümlere ve özelliklere sahip onlarca yaratık yer almaktadır. Ayrıca vahşi hayvanlar ve acımasız düşmanlarla dolu birçok farklı mekan ve savaş meydanı bulunmaktadır.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve nefes kesen savaşlara katılarak aksiyona doyacağınız D.B.System, binlerce oyuncu tarafından benimsenen kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.