Dead Strike 4 Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Dead Strike 4 Zombie, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Dead Strike 4 Zombie, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden heyecanlı sahnelere sahip olan oyunda zombilerin icabına bakmaya çalışıyorsunuz.

Aksiyon ve macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkan Dead Strike 4 Zombie, dünyanın son günlerinde geçen etkileyici bir oyundur. Oyunda özel kuvvet askerlerinin rolüne bürünüyor ve dünyayı zombilerden temizlemeye çalışıyorsunuz. Mücadele gücü bir hayli yüksek olan oyunda dikkatli olmalı ve tüm zombilerin icabına bakmalısınız. Eğer aksiyon oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim. Yüksek kaliteli grafikleri, nefes kesici atmosferi ve bağımlılık yapıcı kurgusuyla dikkat çeken Dead Strike 4 Zombie, kelimenin tam anlamıyla sizi telefonlara bağlayabilecek bir oyun. Silahlı çatışmaların son derece gerçekçi olduğu oyundaki kontroller de oyuncuları zorlamıyor. Eğer boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu istiyorsanız Dead Strike 4 Zombie tam size göre.

RPG oyuncu tarzında kamera kontrollerine ve karakter geliştirme sistemine de sahip olan oyunda sürekli olarak yeni şeylerle karşılaşabiliyorsunuz. Dead Strike 4 Zombie oyununu sakın kaçırmayın.

Dead Strike 4 Zombie oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dead Strike 4 Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Dead Strike 4 Zombie, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Dead Strike 4 Zombie, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz nefes kesici bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zombileri öldürmeniz gereken oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz etkileyici bir aksiyon oyunu olan Dead Strike 4 Zombie, dünyann son günlerine yolculuk yaptığınız mücadele gücü yüksek bir oyundur. Oyunda dünyayı zombilerden kurtarmaya ve gücünüzü göstermeye çalışıyorsunuz. Heyecan dolu sahneleri ve gerçekçi savaş atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda özel kuvvet askerlerini kontrol ediyorsunuz. Oyunda kullandığınız karakteri sürekli olarak geliştirmeli ve tüm tehditlere karşı hazır olmalısınız. Dikkatli olmanız da gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer aksiyon ve macera dolu bir oyun arıyorsanız Dead Strike 4 Zombie'yi mutlaka denemelisiniz. Oldukça basit kontrollere de sahip olan oyunda bağımlılık yaşıyorsunuz. Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz Dead Strike 4 Zombie'yi sakın kaçırmayın.

Harika kamera açılarına da sahip olan oyunda RPG oyunu oynuyormuş gibi bir hisse kapılabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda sürekli olarak yeni şeylerle karşılaşabiliyorsunuz.

Dead Strike 4 Zombie oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trigger Zombie Waves Strike 3D

    Trigger Zombie Waves Strike 3D heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Dead Invaders & Death Strike

    Dead Invaders & Death Strike bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Dead Ahead: Zombie Warfare

    Dead Ahead: Zombie Warfare, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür aksiyon oyunudur.
  • Zombie Massacre - Walking Dead

    Zombie Massacre - Walking Dead zombilerin arasına daldığımız bir FPS oyunudur
  • DEAD WARFARE: Zombie

    DEAD WARFARE: Zombie, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan zombi temalı FPS oyunu.
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.