Dekundo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Dekundo, şarkıları tahmin etmeniz gereken eğlenceli bir müzik oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tüm şarkıları biliyorum diyorsanız ve bilmediğiniz şarkı olmadığını düşünüyorsanız bu oyun tam size göre. Dekundo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir müzik oyunudur.

Can sıkıntınızı alacak bir oyun olarak karşımıza çıkan Dekundo'da şarkıları tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Onlarca kategoriden yüzlerce şarkının yer aldığı oyunda 10 saniyelik kesitler dinliyor ve şarkının kime ait olduğunu bilmeye çalışıyorsunuz. Beyninizi bir hayli zorlayacak olan Dekundo'da hem eğleniyor hemde şarkı dağarcığınızı geliştirebiliyorsunuz. Yerli ve yabancı şarkıların yer aldığı oyunda aldığınız puanlara göre de liderlik tablosundaki sıraya yerleşiyorsunuz. Her oyunda karşınıza 5 farklı şarkı geliyor ve şarkıları doğru tahmin etme sürenize göre puan alıyorsunuz. Oynanışı oldukça kolay ancak tahmin etmesi zor olan Dekundo'yu mutlaka denemelisiniz. Şarkılara aşık biriyseniz bu oyun tam size göre diyebiliriz.

Oyunda isterseniz arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Facebook hesabınızla giriş yaptığınız zaman arkadaş listeniz otomatik olarak yükleniyor ve dilediğiniz arkadaşınızla düello yapabiliyorsunuz. Dekundo oyununu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyunda rastgele aralıklarla etkinlikler düzenleniyor ve bu etkinliklere katılım sağlayarak çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Dekundo oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dekundo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Dekundo, şarkıları tahmin etmeniz gereken eğlenceli bir müzik oyunu olarak dikkat çekiyor.

Dekundo, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şarkı tahmin etme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Şarkı dağarcığınızı zorlayan bir oyun olarak Dekundo ile eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Onlarca kategoriden yüzlerce şarkının yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan Dekundo, eğlenceli vakitler geçirmenizi ve can sıkıntınızın geçmesini sağlıyor. Oynanışı oldukça kolay olan Dekundo'da dinlediğiniz şarkıların kime ait olduğunu tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Beyninizi bir hayli zorlayan ve sürekli olarak düşünmenizi sağlayan oyun ile eğlenceli vakitler geçiriyorsunuz. Yerli ve yabancı şarkıların yer aldığı Dekundo'yu isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve kimini daha çok şarkı bildiğini kanıtlamak için Dekundo oyununu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca Dekundo, şarkı söylemeyi sevenlerin oldukça hoşuna gidecek.

Bilgi yarışı oyunların tarzında bir teması bulunan oyunda her etapta karşınıza 5 soru geliyor ve 10 saniye boyunca dinlediğiniz şarkıları tahmin ediyorsunuz. Oynanışı oldukça basit olan Dekundo'yu mutlaka denemelisiniz. Facebook arkadaşlarınıza karşı da oynayabileceğiniz Dekundo sizleri bekliyor.

Dekundo oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu