Demolition Derby Multiplayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Demolition Derby Multiplayer, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online araba çarpıştırma oyunu.

Demolition Derby Multiplayer, bir döneme damgasını vuran araba yarışı oyunu Destruction Derby’den esinlenerek hazırlanmış, sadece oynanış stiliyle değil görselleriyle de orijinalini yansıtıyor. Kurallara bağlı kalmadan kafanıza göre yarışabileceğiniz bir oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

Büyük ekranlı Android telefon veya tablette oynanması gerektiğini düşündüğüm araba çarpıştırma oyununda hurda görünümlü arabalarla arenaya çıkıyoruz. Amacımız arenada mümkün olabildiğince az hasar almak, rakiplerimizin arabalarını kullanılamaz hale getirmek. Fazla hasar aldığımızda hayatta kalma süremizi uzatmak adına kaçma lüksümüz var ancak bir noktaya kadar sürüyor bu kaçış. Rakiplerimiz er geç bizi bulup farklı noktalardan hasar vererek canımıza okumaya başlıyorlar. Size tavsiyem kaçmaktan ziyade gördüğünüz yerde dokundurmanız.

Oyunu online olarak rastgele seçilmiş oyuncularla birlikte veya kendi oyunumuzu kurup arkadaş arasında oynama seçeneğimiz var.

Erkan Calp

Demolition Derby Multiplayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Demolition Derby Multiplayer, arenada arabalara çarparak hayatta kalmaya çalıştığınız online yarış oyunu.

Demolition Derby Multiplayer, bir zamanın efsane araba yarışı oyunu Destruction Derby’nin mobil platforma uyarlanmış sürümü.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan yarış oyununda kural tanımaksızın gördüğümüz arabalara son hız girip olabildiğince büyük hasar vermeye çalışıyoruz. Tabii ki biz bu düşüncedeyken rakiplerimiz de boş durmuyor; onlar da dört bir koldan arabamızı hurdaya çevirmek için büyük çaba sarf ediyorlar. Rakiplerimiz yapay zeka yerine gerçek oyuncular olduğundan hayatta kalmamız da pek kolay olmuyor.

Orijinalinde olduğu gibi gerçek zamanlı hasar sistemine sahip araba çarpıştırma oyununda rakiplerimizi rastgele seçebildiğimiz kadar kendi özel oyunumuzu kurup arkadaşlarımız arasında oynama şansımız da var. Ayrıca oynanışa alışma açısından pratik yapma modu da yer alıyor ve bu modda online olma zorunluluğumuz yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demolition Derby 3 APK

    Demolition Derby 3 APK Android, sıra dışı araba yarışı oyunlarından Destruction Derby serisinin mobil cihazlarda oynanan versiyonu.
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Demolition Derby 2 APK

    Demolition Derby 2 APK Android oyununda arabalar arenada birbirine giriyor! Arabaların hurdaya döndüğü harika bir açık dünya yarış oyunu
  • Extreme Gear: Demolition Arena

    Extreme Gear: Demolition Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba savaşı oyunudur
  • Car Wars 3D: Demolition Mania

    Car Wars 3D: Demolition Mania aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • Whirlpool Car Derby 3D

    Whirlpool Car Derby 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • World of Derby

    World of Derby mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Zombie Derby 2

    Zombie Derby 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur