Demoncer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir karakter tasarlayarak macera dolu görevler üstleneceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Kendi karakterinizi tasarlayarak macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız ve online arenada rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz Demoncer, mobil platformda rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici 3D grafikleri ve çarpıcı animasyonları ile oyuncular eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve silahlara sahip onlarca karakter arasından size uygun olanı seçerek yeni bir hayata adım atmak ve aksiyon dolu savaşlara katılarak görev haritasındaki tehlike bölgelerini ziyaret etmektir.

Karakterinizi dilediğiniz gibi özelleştirebilir ve seviye atladıkça farklı özellikler ekleyebilirsiniz. Ganimet topladıkça yeni kostümlerin kilidini açabilir ve göz kamaştıran bir karaktere sahip olabilirsiniz. Oyunda karakterinizle birlikte uzun bir yolculuğa çıkarak savaştan evliliğe kadar pek çok alanda faaliyet gösterebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini barındıran mobil cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız Demoncer, hayalinizdeki savaş kahramanını tasarlayarak macera dolu anlar yaşayabilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Demoncer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
565.6 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir karakter tasarlayarak macera dolu görevler üstleneceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici tasarımlarıyla göz kamaştıran anime karakterlerini yöneterek macera dolu bir serüvene atılacağınız ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız Demoncer, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncuların hizmetine sunulan kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve etkileyici sahnelerden oluşan savaş senaryoları ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi savaş kahramanınızı tasarlayarak aksiyon dolu savaşlara katılmak ve sürükleyici bir hikayenin içerisine dalarak farklı roller üstlenmektir. Görev haritasını takip ederek sizden istenilenleri sırasıyla yapmalı ve online arenada rakiplerinizle mücadele ederek seviye atlamalısınız. Savaşlardan ganimet kazandıkça karakterinizi özelleştirebilir ve yeni saldırı özellikleri ekleyebilirsiniz. İlerleyen seviyelerde yeni kostümlerin kilidini açabilir ve karakterinize farklı görünümler kazandırabilirisiniz. Seçtiğiniz karakter ile savaşlara katılacağınız ve ruh eşinizi bularak mutlu bir yaşama adım atacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil oyunlar arasında rol kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak erişime açılan Demoncer, yarım milyondan fazla oyun tutkunu tarafından benimsenen eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.