Demons & Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
324 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Demons & Dungeons başarılı bir RPG oyunudur

Demons & Dungeons, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve oyun sevelere gerçek zamanlı savaşlar sunan aksiyon RPG türünde bir mobil oyundur.

Demons & Dungeons insanlar ile ejderhalar arasındaki savaşları konu almakta. İnsan krallıkları 1000 yıl önce ejderhalarla savaşarak galip gelmiş ve insanoğlunun yok olmasını önlemiştir. Aradan geçen 1000 yıl boyunca ejderhaların izine rastlanmamıştır ve eski Dragon Slayers düzeni bu nedenle dağılmıştır. İnsanlar krallıklarına ve şehirlerine karşı olan en büyük tehdidin yok olduğuna inanarak güven içerisinde yaşamıştır.

Fakat herşey gökten ateş yağdığı gece değişmiştir. Yanan kayalar toprağa düştükçe toprakta antik geçitler açılıyor ve bu geçitlerden ejderhalar ve hizmetkarları dünyaya akın ediyordu. Orklar, iskeletler, ogreler, impler, canavarlar ve delirmiş tarikatçılar beraberlerinde kan ve ölüm getirerek insanlar için yeni bir var oluş mücadelesini başlatıyordu.

Biz Demons & Dungeons'da Dragon Slayers düzeninin son temsilcisinin rolünü alıyoruz. Görevimiz ise dünyanın görmüş olduğu bu en büyük tehlikeyi ortadan kaldırmak ve dünyanın ejderhalar ve iblislerin kontrolüne geçmesini engellemektir.

Demons & Dungeons'da yolumuza çıkan iblislerle çarpışarak karanlık zindanlarda yol alıyoruz. Bu zindanlarda yeni silahlar, büyülü eşyalar ve güçlü özel büyüler keşfedebiliyor, kahramanımızın mevcut yeteneklerini ve istatistiklerini geliştirebiliyoruz. Oyunun grafikleri ise tatmin edici seviyede.

Demons & Dungeons bu türde oyunları seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Demons & Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
71.6 MB DOSYA BOYUTU

Demons & Dungeons kaliteli bir rol yapma oyunudur

Demons & Dungeons ejderhaların ve büyünün hakim olduğu bir evrende geçen bir hikayeye sahip olan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur.

Demons & Dungeons'un hikayesi insanlık ile ejderhalar arasındaki ebedi savaşa dayanıyor. Bundan 1000 yıl önceejderhalar dünyayı kontrol etmek için insanoğluna saldırmıştır. Dragon Slayers adlı bir düzen ise ejderhaları durdurmuş ve insanoğlu soyunun devamını sağlamıştır. Geçen 1000 yıl içerisinde insanlar ejderhaların tamamen yok olduğuna inanarak güven içerisinde yaşamıştır.

Fakat herşey 1000 yılın ardından bir gece gökten ateş yağmasıyla değişiyor. Yanan kayalar yeryüzünü parçalıyor ve kadim geçitler birer birer toprak üzerinde beliriyor. Bu geçitlerden ise insan krallıklarının ve şehirlerinin yıkıcısı ejderhalar ve onarın hizmetkarları yeryüzüne akın ediyor. İnsanoğlu orklar, iblisler, canavarlar, ogreler, goblinler ve iskeletlerden oluşan bu kıyamet ordurları ile yüzleşmek zorunda kalıyor.

Biz Demons & Dungeons'da Dragon Slayers düzeninin son temsilcisini kontrol ediyoruz ve insanoğlunun kaderini belirlemek için yola koyuluyoruz. Maceralarımız bizi derin ve karanlık zindanlara taşırken cehennem hizmetkarlarıyla yüzleşerek yolumuzda ilerliyoruz. Oyunda ziyaret edeceğimiz zindanlarda birçok büyülü silah ve eşyayı, özel güçleri keşfedebilmekteyiz. Ayrıca kahramanımızın mevcut yeteneklerini ve istatiklerini de geliştirebilmemiz mümkün.

Demons & Dungeons görsel olarak ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip. Eğer bu türde oyunları seviyorsanız Demons & Dungeons kaçırmamanız gereken bir yapım.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Devils & Demons

    Devils & Demons, Android mobil cihaz sahiplerinin bu platformda oynayabileği en iyi strateji RPG oyunlarından bir tanesi.
  • Gumballs & Dungeons

    Gumballs & Dungeons, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Tiny Dangerous Dungeons

    Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.
  • World of Dungeons

    World of Dungeons ile amansız zindanların dünyasına adım atın, kendi savaşçı takımınızı oluşturun ve onları güçlü eşyalarla donatın. Bu zorlu maceraya mutlaka katılın.
  • Knights & Dungeons

    Kendi şövalyeniz ile bir maceraya başlayın.
  • Slashing Demons

    Slashing Demons'da tanrıların insanlığı yok etmek için gönderdiği yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Minecraft Dungeons Mobile APK

    Minecraft herkesin sevdiği bir oyundur. Oyunun birçok modu ve birçok türü de bulunmaktadır. Bu oyunlar arasında Minecraft Dungeons da bulunmakta. 
  • Mini Dungeons

    Mini Dungeons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur