Detective Gallo

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
650.5 MB DOSYA BOYUTU

Tamamı kare kare elle hareketlendirilmiş karakterlerle maceraya atılın.

Detective Gallo, iPhone/iPad cihazlarda oynanabilen point & click türünde çizgi polisiye macera oyunu. Mobil platformdaki diğer point and click oyunlardan farklı olarak eski çizgi filmler gibi tamamen elle çizilmiş ve elle hareketlendirilmiş görsellere sahip. Dedektif rolüne büründüğünüz oyunda mantığınızı kullanarak çözebileceğiniz onlarca bulmaca ve görev mevcut. Olay çözme oyunlarını seviyorsanız, oynamanızı isterim.

Mobilde ilk olarak iOS kullanıcılarına sunulan point & click oyunu Detective Gallo, klasik Disney çizgi filmlerinden ve bir dönemin en iyi point and click macera oyunundan esinlenerek hazırlanmış, şiddet öğeleri de barındırmıyor. Oyunun baş karakteri (hikayenin kahramanı da diyebiliriz) oyuna ismini taşıyan polisiye dedektif Gallo. Tüylü ve huysuz bir özel dedektif olan Gallo’yu karmaşık bir dava bekliyor. Tuhaf karakterler, sezgi ve sabrı test eden bulmacalarla dolu oyun, 50 dakikadan uzun oynanış süresine sahip. Arka planda çalan polisiye-caz türündeki müziklerin de etkileyici olduğunu söylemeliyim. Oyunun tek eksi yanı; Türkçe dil eksikliği. İngilizce dahil 6 dili destekleyen, İngilizce ve İtalyanca dublajlı hazırlanan oyunda Türkçe dil seçeneğinin olmaması şaşırtıcı. Bol diyaloglu, konuşmalarla ilerleyen bir oyun olduğundan bulmacaları çözmek için az da olsa İngilizce bilmeniz gerek.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Medford City Asylum

    Medford City Asylum klasik point and click türünde bir macera oyunu
  • Sanitarium

    Sanitarium point and click türünde bir macera oyunudur
  • Syberia

    Syberia, point and click türünde klasik bir macera oyunudur
  • Dracula 1: Resurrection

    Dracula 1: Resurrection point and click türünde bir macera oyunudur
  • Deadly Association

    Deadly Association klasik point and click tarzında bir macera oyunudur
  • Milkmaid of the Milky Way

    Milkmaid of the Milky Way point & click türünde bir macera oyunudur
  • The Inner World

    2014 yılının en iyi Alman oyunu seçilen The Inner World, mobil platformlara gelen en iyi point and click adventure oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.
  • RO: Click H5

    Ragnarok karakterlerini toplayın ve takımınızı kurun.