Devils & Demons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

Devils & Demons, Android mobil cihaz sahiplerinin bu platformda oynayabileği en iyi strateji RPG oyunlarından bir tanesi.

Devils & Demons, vahşi yaratıklara ve şeytan güçlere karşı savaşarak kazanmaya çalışacağınız bir RPG oyunudur. Rol yapma oyunu kategorisinde yer alan Devils & Demons'da tahmin edemeyeceğiniz güçleri sahip bosslar, ejderhalar ve büyücüler bulunuyor.

Oynanışı ve oyun yapısı oldukça heyecanlı olan oyunun kendine özgü ve sürükleyici bir hikayesi de bulunuyor. Gireceğiniz bu macerada size verilen görevleri yerine getirerek altın kazanabiliyor ve bu altınları kullanarak yeni eşyalar satın alabiliyorsunuz. Ayrıca katılacağınız etkinliklerden ve savaşlardan kazanacağınız eşyalar da bulunuyor.

Katıldığınız savaşları kazanabilmek adına kendi taktiklerinizi oluşturup geliştirmelisiniz. Aksi taktirde şeytani güçlere karşı koyamıyorsunuz.

Oyunun grafikleri için tek kelime ile muhteşem diyebilirim. Bu nedenle oynadığı oyunlarda grafik kalitesi arayan oyunculardansanız bu oyun sizi mutlu edecektir. Oyunda yer alan tüm kahraman, vahşi canavar ve diğer tüm şeytani yaratıkların bir sınıfı var. Bu da demek oluyorki hepsinin birbirinden farklı özellik ve yetenekleri mevcut. Bu tür oyunlarda kontrol sisteminde ufak tefek problemler yada zorlanma yaşamanız normal olarak görülüyor fakat Devils & Demons oyununda herhangi bir problem yaşamıyorsunuz aksine oldukça rahat oynanıyor.

Özellikle tabletleriniz üzerinde daha heyecanlı bir şekilde oynayabileceğiniz oyunu tüm Android telefon ve tablet sahiplerine öneriyorum. Oyunun boyutu 150 MB civarında olduğu için WiFi'ye bağlanarak indirmek daha iyi olacaktır. Mobil internet paketi kullanıyorsanız kullanım kotanızı kontrol ederek indirmelisiniz.

Barış YANIK

Devils & Demons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Devils & Demons, seçeceğiniz kahraman ile şeytanlar ve güçlü yaratıklara karşı stratejik savaşlara gireceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir iOS rol yapma oyunu.

Devils & Demons, iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileği en yeni ve başarılı RPG oyunlarından bir tanesi. Oynaması çok keyifli ve heyecanlı bir oyun olan Devils & Demons'da şeytani canavarlara karşı kendi taktikleriniz ile savaşıyorsunuz. Fantezi ve strateji oyun kategorilerini bir araya getiren oyunda tüm kahramanların kendi sınıflarına özel yetenekleri ve özellikleri bulunuyor. Aynı şey düşmanlarınız yani şeytanlar için de geçerli.

Büyücüler, ejderhalar, vahşi yaratıklar ve ölümsüz olarak bilinen undeadler oyunda karşılaşacağını düşmanlar. Tüm bu düşmanlara karşı başarılı savaşlar geçirebilmek için ise gerçekten yaratıcı taktiklere ihtiyacınız oluyor. Savaşma dışında bir çok görev ve etkinliğinde bulunduğu oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Ayrıca oyunu oynadıkça sahip olduğunuz güçler artıyor. Bu sayede düşmanlar ile daha rahat savaşabiliyorsunuz.

Kendine özgü bir hikayesi bulunan Devils & Demons oyununu tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Fakat oyun içerisinde bazı eşyalar almanızı sağlayan altını oyun içi mağazadan satın alabiliyorsunuz. Bunun dışında oyunda gösterilen reklamları kaldırabilmek için de 4.29 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Eğer oyunu indirip deneyerek beğenirseniz, reklamları kaldırarak devam etmenizi öneriyorum.

Özellikler:

  • Bir çok heyecanlı macera
  • Yüzlerce detaylı harita
  • Muhteşem müzikler
  • Etkileyici grafikler
  • Birbirinden farklı özellikler sahip kahraman, savaşcı ve şeytani yaratıklar
  • Game Center desteği
  • Tamamen ücretsiz olması

RPG oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız son zamanlarda uygulama mağazalarına düşen en iyi oyunlardan bir tanesi olan Devils & Demons'ı mutlaka denemelisiniz. Oyunun boyutu 179 MB olduğu için mobil internet paketinizin kontrolünü yapmadan indirmemenizi öneriyorum. Eğer evinizde yada dışarıda bağlanabileceğiniz WiFi bağlantısı var ise oyunu bu şekilde indirmek yararınıza olacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demons & Dungeons

    Demons & Dungeons başarılı bir RPG oyunudur
  • Slashing Demons

    Slashing Demons'da tanrıların insanlığı yok etmek için gönderdiği yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu