Dig it!

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Dig it!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm yepyeni bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Dig it!, reflekslerinizi sınayıp yüksek puanlar elde etmek için mücadele ettiğiniz bir oyundur. Zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda topu fincana sokmaya çalışıyorsunuz. Sezgisel kontrollerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz oyunda gerçekçi fizik motoru yer alıyor. Bombalar, renkli toplar ve daha fazlasıyla tam bir şölen havasında geçen oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Onlarca zorlu bölüme sahip olan Dig it! oyunu sizleri bekliyor.

Dig it! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Dig it!

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
226 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Dig it!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çeken Dig it!, reflekslerinizi sınayıp eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bir oyundur. Birbirinden zorlu engellerin üstesinden gelmenzi gereken oyunda onlarca zorlu bölümü tamamlamalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda yaratıcılığınızı konuşturuyorsunuz. Sezgisel kontrollerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz oyunda gerçekçi fizik motoru yer alıyor. Bombalar, renkli toplar ve daha fazlasıyla tam bir şölen havasında geçen oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Dig it! sizleri bekliyor.

Dig it! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Keep it alive!

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Spill It!

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Carve it 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • It's Full of Sparks

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.