Digby Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Digby Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tırmanma oyunu olarak karşımıza çıkyor.

Digby Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zevkli bir atmosferde geçen oyunda bloklar üzerinde zıplayarak yükseklere tırmanmaya çalışıyorsunuz. 

Birbirinden farklı parkurlara sahip olan Digby Jump, eski zamanların efsane oyunu Icy Tower tarzında oynanışıyla dikkat çekiyor. Oldukça zevkli bir oynanışa sahip olan oyunda bloklar üzerinde zıplayarak yükseklere tırmanmaya çalışıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Hoş animasyon ve grafiklere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve engellerden uzak durmalısınız. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunu tek parmak ile oynayabiliyorsunuz. Bu nedenle boş zamanlarınızda, metroda, otobüste ve trende zevkle Digby Jump oyununu oynayabilirsiniz. 

Eğlenceli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Digby Jump, hem sizin hemde çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyundur. Son derece basit bir oynanışa sahip olmasının yanı sıra eğlenceli bir kurguya da sahip olmasından dolayı Digby Jump'ı severek oynayabilirsiniz. Renkli görsellere ve etkileyici ses efektlerine sahip olan Digby Jump'ı sakın kaçırmayın.

Digby Jump oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Digby Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Digby Jump, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tırmanma oyunu olarak karşımıza çıkyor.

Digby Jump, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tırmanma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Digby Jump, kolay oynanışı ve renkli atmosferiyle dikkatimizi çekiyor. Zevkli bir kurguya sahip olan oyun, bir zamanların efsane oyunu Icy Tower tarzındaki oynanışıyla dikkatimizi çekiyor. Hoş animasyonların ve grafiklerin yer aldığı oyunda bloklar üzerinde zıplamalı ve aşağı düşmemelisiniz. Dikkatli olmanız gereken oyunda elinizi çabuk tutmalı ve yüksek puanlara erişmelisiniz. Tek parmak ile oynanan oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Metroda, otobüste ve trende zevkle Digby Jump oyununu oynayabilirsiniz. Hem sizin hemde çocukların beğenerek oynayabileceği Digby Jump, sonsuz moduyla da arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Eğlenceli beceri oyunlarından zevk alıyorsanız eğer bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Digby Jump'ı sakın kaçırmayın.

Digby Jump oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Digby Forever

    Digby Forever, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.