Dijital Depo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Türk Telekom Dijital Depo uygulamasıyla fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz, rehberiniz güvende.

Dijital Depo, Türk Telekom’un bulut depolama uygulaması. Android telefonunuzdaki fotoğraf, video, müzik ve rehberinizi yedeklemek için kullanabileceğiniz yerli çözüm arıyorsanız, tavsiye ederim. Grafiksel arayüzüyle hangi içeriğin ne kadar alan kapladığını da kolayca görebiliyorsunuz. Otomatik yedekleme özelliği de mevcut.

TTNET yeni adıyla Türk Telekom’un da bulut depolama servisi bulunuyor. Ücretsiz 2GB depolama alanı veren Türk Telekom Dijital Depo uygulamasıyla fotoğraflarınızdan müziklerinize belgelerinize format sonrası, kaybolma, çalınma veya açılmama durumunda asla kaybolmasını istemediğiniz önemli verilerinizi tek dokunuşla yedekleyebiliyorsunuz lakin ücretsiz olarak çok az alan verdiğinden fotoğraf ve videolar gibi büyük boyutlu dosyalar için pek uygun değil. Bunun yerine Google Drive tercih edebilirsiniz. Rehber yedekleme ve geri yükleme için tercih edilebilir. Tabii ki; yerli mobil uygulamaları tercih edenler için de bir seçenek.

Türk Telekom Dijital Depo paketlerinden bahsetmek gerekirse; 2GB alan ücretsiz, 50GB alan 4,99 TL, 500GB alan 13,99 TL, 1TB alan 19,99 TL.

Erkan Calp

Dijital Depo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
66.1 MB DOSYA BOYUTU

Türk Telekom Dijital Depo uygulamasıyla önemli verileriniz hep güvende.

Dijital Depo, iOS cihazınızda (iPhone/iPad) fotoğraf, video, müzik, belge ve rehberinizi yedeklemek için kullanabileceğiniz bulut depolama uygulamalarından biri. Fotoğraf, video ve kişileriniz gibi önemli verilerinizi yedekleyebileceğiniz yerli uygulama arıyorsanız denemenizi isterim. Ücretsiz 2GB depolama alanı veriyor ancak paket fiyatları oldukça uygun. Otomatik yedekleme özelliği de var.

iPhone’unuzun kilit şifresini unuttuğunuz, ardı ardına yanlış şifre girip açılamaz hale getirdiğiniz olmuştur. Bu durumda telefonu sıfırlamaktan başka çareniz yoktur. Yedekleriniz varsa önemli değil ancak ya yedek almamışsanız. Fotoğraflarınız, videolarınız, belgeleriniz, rehberiniz hepsi uçup gidecektir. Bulut depolama uygulamaları bu noktada işe yarayan, hayat kurtaran uygulamalardan. Türk Telekom Dijital Depo uygulaması, fotoğraflarınızından rehberinize her şeyi yedekleyebileceğiniz bulut depolama servislerinden biri. Grafiksel, basit ve modern bir arayüz üzerinden mobil cihazınızdaki tüm verilerin ne kadar alan kapladığını ayrı ayrı çok rahat görebiliyorsunuz.

Türk Telekom Dijital Depo uygulaması, ücretsiz 2GB alan veriyor ki bu alanla sadece rehberi yedekleyebilirsiniz. Aylık 50GB paketi 4,99 TL, aylık 500GB paketi 13,99 TL, aylık 1TB paketi 19,99 TL’ye satın alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türksat Dosya

    Türksat Dosya uygulaması Türksat hesabınız ile kullanabileceğiniz bulut depolama hizmeti sunuyor.
  • Heybe

    Heybe uygulamasıyla dosyalarınızı bulut depolama hesabınızda güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • Vestel Cloud

    Vestel Cloud uygulaması akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı bulut ortamında güvenle saklamanızı sağlıyor.
  • Upthere Home

    Upthere Home uygulaması oldukça uygun fiyata aylık 100 GB depolama alanı sunuyor.
  • My Cloud Home

    My Cloud Home uygulamasıyla depolama aygıtlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Amazon Photos

    Fotoğraflarınızı yedeklemek ve dilediğiniz gibi düzenlemek için Amazon Photos uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google One

    Google Drive'ın yerini alan yepyeni bulut depolama servisi
  • Bulutt Depo

    BuluTT Depo, Türk Telekom'un sunduğu bulut depolama hizmetidir.