Dinosty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Dinosty 90'larda oynadığımız oyunları hatırlatan bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Dinosty 90'lı yıllarda Nokia 3310 gibi telefonlarda veya Brick Game gibi el atarilerinde oynadığımız klasik oyunları hatırlatan retro tarzada bir sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiz bir dinozor oyunu olan Dinosty'de bir T-Rex'in hikayesi konu alınıyor. Dinozorlar aleminin kralı olan T-Rex'ler keskin dişleri ve yüksek güçleri ile etraflarına dehşet salsalar da aslında hayat onlar için oldukça zordur. Kendinizi bir T-Rex'in yerine koyarsanız ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Örnek olarak bir T-Rex sabah uyandıktan sonra kollarının kısa olması nedeniyle yatağını toplayamamakta ve dağınık bir halde yaşamak zorunda kalmaktadır. Benzer şekilde, bir T-Rex Çin yemeği söylediğinde çubukları kullanamadığı için aç kalmaktadır. İşte biz de oyunda T-Rexlerin bu kadar zor olan hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmaya ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Dinosty'de temel amacımız T-Rex'imiz koşarken onun karşısına çıkan engelleri aşmasını sağlamak. T-Rex'imizin kaktüsleri aşması için doğru zamanda ekrana dokunarak zıplamasını sağlamamız gerekiyor. Oyunda birden fazla kaküs yan yana dizilebiliyor. Bu durumda da ekrana arka arkaya 2 defa dokunuyoruz ve T-Rex'in daha yükseğe zıplamasını sağlıyoruz.

Dinosty'nin 2 boyutlu siyah beyaz grafikleri oldukça basit. Bu basit görünüm oyuna nostaljik bir hava kazandırmak için tercih edilmiş.

Can Erdil Şentürk

Dinosty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Dinosty ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Dinosty eğer Nokia 3310 veya 99 in 1 (Brick Game) tarzı cihazlarda oynadığınız klasik oyunları özlüyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu dinozor oyununda dinozorlar aleminin kralı T-Rex'in hikayesine tanık oluyoruz. T-Rexler her ne kadar gücün ve vahşiliğin sembolü olsa da aslında zorlu bir hayata sahiptirler. T-Rexler'in kısa kolları onların birçok işi yaparken sıkıntı çekmesine nden olmaktadır. Örneğin; bir T-Rex eline çatal kaşık alarak yemek yiyemez, çorba içemez. T-rexler'in diş fırçamalası ise kötü bir şakadan başka birşey değildir. İşte biz de bu kadar zor bir hayat hikayesine sahip olan zavallı T-Rex'lere bir yardım eli uzatarak onlara yardımcı oluyoruz.

Dinosty'de temel amacımız doğru zamanlamayı yakalayarak kahramanımız olan T-Rex'in önüne çıkan kaktüslerin üzerinden zıplamasını sağlamak. Bu iş oyunun başlarında oldukça kolay olsa da oyun ilerledikçe işimiz zorlaşıyor ve birden fazla kaktüs yan yana gelerek zorlu engeller oluşturuyor. Bu kaktüs kümelerinin üzerinden atlamak için ekrana 2 defa arka arkaya dokunmamız gerekmekte.

Dinosty tıpkı Nokia 3310'da olduğu gibi siyah beyaz piksel grafiklere sahip. Bu, oyuna nostaljik bir hava kazandırmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!