Direct from Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30,758 TOPLAM İNDİRME

Direct from Instagram Android: Mesajlara, hikayelere odaklanan Instagram'dan bağımsız bir uygulamadır.

Direct from Instagram, popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram tarafından yayınlanan oldukça başarılı bir mesajlaşma uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde arkadaşlarınızda çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşabilirsiniz. Instagram Direct'in bu uygulamasına şimdi biraz daha yakından bakalım.

Direct from Instagram İndir

Direct from Instagram nedir? 2013 yılında hayata geçirilen Direct mesajlaşma servisi takipçilerimizle yaptığımız paylaşımları daha özel kıldı. İnsanlara eğlenceli bir mesajlaşma deneyimi sunan bu servisin artık Direct from Instagram adında yeni bir uygulaması var. Instagram'ın sunduğu yaratıcı filtrelerle insanlarla iletişim kurmanın yeni yolu da diyebiliriz. Çünkü bu filtreler çektiğimiz fotoğrafları binbir türlü hale sokuyor ve bir tür yeni iletişim dili oluşturuyor. 

Uygulamayı indirip Instagram hesabınızla giriş yaptığınızda arkadaşlarınızın anında eklendiğini göreceksiniz. Daha sonra eğlenceli mesajları daha önce hiç olmadığı kadar hızla oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz. Üstelik Instagram'ın sunduğu özel yüz filtreleri, Boomerang ve diğer yaratıcı araçları da kullanma imkanınız var. Bu olanaklar ilerleyen dönemlerde artacaktır.

Eğer Instagram'ın sunmuş olduğu Direct from Instagram uygulamasını merak ediyorsanız sitemiz üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Mesajlaşma uygulamalarına yeni bir soluk getireceğini şimdiden söyleyebiliriz.

  • Eğlenceli mesajları daha önce hiç olmadığı kadar hızla oluşturun ve paylaşın.
  • Instagram arkadaşlarınız, takip ettiğiniz kullanıcılar anında eklenir.
  • Yüz filtreleri, Boomerang ve Instagram'ın yaratıcı araçları kullanıma hazır.
  • Arkadaşlarınızın fotoğraflarını yeniden düzenleyin.
Gökhan Abay

Direct from Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
552 TOPLAM İNDİRME

Instagram'ın mesajlaşma uygulamasıyla tanışın!

Direct from Instagram, Facebook'un sahibi olduğu fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram tarafından yayınlanan bir mesajlaşma uygulaması. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, direkt mesajlarınızı Instagram'ın yaratıcı araçlarıyla çevrenizle paylaşabilirsiniz.

Bilindiği üzere Facebook'un sahibi olduğu iki mesajlaşma uygulaması var: Facebook Messenger ve Whatsapp. Bununla yetinmek istemeyen şirket, şimdi de Instagram'ın direkt mesaj sistemini ayrı bir uygulama olarak hayatımıza entegre ediyor. Direct from Instagram uygulaması, Instagram'da takipleştiğiniz insanlarla mesajlaşmanın yanında, fotoğraf ve video göndermenize de izin veriyor. Ayrıca, özel yüz efektleri, Boomerang ve diğer yaratıcı araçları da kullanabiliyorsunuz.

Direct from Instagram uygulamasını indirdikten sonra Instagram hesabınız ile giriş yapmanız yeterli. Daha sonra gerekli kamera, mikrofon ve bildirim izinlerini verdikten sonra insanlarla mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Fotoğraf ve videolarla kendinizi ifade edebileceğiniz gibi, arkadaşlarınızın fotoğrafları üzerinde oynamalar yaparakta iletişim kurmak mümkün. İlerleyen dönemlerde çok daha fazla özelliğin geleceğini şimdiden söyleyebilirim.

Instagram'ın sunmuş olduğu Direct from Instagram uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yeni iletişim dünyasında filtrelerle kendini ifade etme imkanı sunduğundan önü çok açık. İndirip kullanmanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boomerang from Instagram

    Boomerang from Instagram, fotoğraflarınızı ileri - geri döngülü mini videolara çevirebileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Instagram Threads

    Instagram Threads ile Arkadaşlarınıza Anlık Mesajlar Göndermek Çok Daha Kolay
  • Layout from Instagram

    Layout from Instagram, birden fazla fotoğrafımızı aynı karede buluşturup onlardan ilgi çekici kolajlar hazırlamamıza olanak sağlıyor.
  • Instagram Lite APK

    Instagram Lite APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir. Instagram Lite uygulaması, ufak boyutlu, hızlı ve tüm ağlarda çalışır.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Zoom For Instagram

    Zoom For Instagram, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde Instagram fotoğraflarına yakınlaştırma yapabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • InstaLomo HD for Instagram

    Android akıllı telefon ve tabletler için üretilen bu Instagram uygulaması ile efektler vererek Instagram paylaşımı yapmak çok kolay.
  • Top Nine for Instagram

    Instagram profillerinin en popüler paylaşımlarına bakın.