Ditching Work2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

İşyerinde kaçış planları yaparak macera dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Ditching Work2, mesai saatleri içerisinde iş yerinden kaçmak için plan kuran ve macera dolu anlar yaşayan bir karakteri canlandıracağınız eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, patrona görünmeden iş yerinden çıkmanın bir yolunu bulmak ve çeşitli bulmacalar çözerek ipucu toplamaktır. Mesaiden sıkılan ve bir an önce eve gitmek için can atan tembel bir işçiyi yöneterek, patrona gözükmeden iş yerinden kaçış planlarını yapmalı ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Mesai saati içerisinde iş yerinden kaçmak için tünel kazabilir, dolapların içine saklanabilir, patronu kandırabilir ya da daha onlarca farklı yolu deneyebilirsiniz. Patronunuzdan kaçarak çıkış kapısına ulaşmalı ve ipuçlarını birleştirerek bulmacaları tamamlamalısınız.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Ditching Work2, sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Ditching Work2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
114.6 MB DOSYA BOYUTU

İşyerinde kaçış planları yaparak macera dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.

Patrondan habersiz iş yerinden çıkmak için çeşitli planlar yapacağınız ve ipucu toplayarak eğlenceli bulmacalar çözeceğiniz Ditching Work2, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, mesai saatleri içerisinde işten kaçmak için çeşitli planlar yaparak patrona gözükmeden iş yerinden çıkmak ve bulmacaları çözerek seviye atlamaktır. İpuçlarına ulaşarak bulmacaları tamamlayabilir ve saklanma alanları bularak patrondan kaçabilirsiniz.

Tünel kazarak ya da dolaba saklanarak iş yerinden kaçış için farklı yöntemler deneyebilir ve görevleri tamamlayarak çıkışa ulaşabilirsiniz Mesaiye kalmamak için türlü planlar geliştiren ve patronuna yakalanmadan işten kaçmak için çeşitli yöntemler deneyen tembel işçiyi kontrol ederek macera dolu bir yolculuğa çıkacak ve karmaşık bulmacalar çözerek eğlenceye doyacaksınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Ditching Work2, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren sıra sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.