Divine Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı kule savunma oyunu oynayacağız.

Mobil platformda onlarca farklı oyuna sahip olan Bekko.com birbirinden güzel projeler ile oyun dünyasını sarsmaya devam ediyor.

En yeni oyunlarından bir tanesi olan Divine Legends’ı hem Android hem de iOS platformunda oyunculara ücretsiz olarak sunan başarılı isim, oyuncularında yüzünü güldürüyor.

Mobil strateji oyunu olarak lansmana çıkan Divine Legends hem oynanışı hem de rengarenk içerikleri ile yedinde yetmişe her kesimden oyuncuya hitap eden özelliklere ev sahipliği yapıyor.

Kendi savunma rotamızı inşa ederek giriş yapacağımız oyunda gerçek zamanlı bir oynanış yer alacak. Oyuncular savunma yaparak diğer oyunculara karşı mücadele edecekler. Seviye sisteminin de yer aldığı yapım içerisinde ordular oluşturarak gerçek oyunculara karşı savaşacağız.

Tanrıların bizim için savaşmasını sağlayacağımız oyun içerisinde kalıcı bir internet bağlantısı gerekiyor. Oyuncular dünyanın farklı noktalarındaki oyuncular ile aksiyon dolu anlar yaşayacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

Divine Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
387.5 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı kule savunma oyunu oynayacağız.

Mobil platformdaki en başarılı strateji oyunları arasına adını yazdırmayı başaran Divine Legends gerçek zamanlı olarak oyunculara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Android ve iOS olmak üzere iki farklı mobil platformda 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Divine Legends gerçek zamanlı olarak savunma savaşları yapmaya olanak sağlıyor.

Başarılı içerikler, kaliteli grafikler, zengin oynanışın yanı sıra gerçek zamanlı olarak oyuncuları bir araya getiren başarılı yapım Bekko.com tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

Kendi savunma rotamızı oluşturarak diğer oyunculara karşı savaşacağımız oyunda güçlü ordular oluşturarak, farklı taktikler deneyimleyeceğiz.

Düşman kuvvetlerine karşı etkili saldırılar yapmaya çalışacağımız oyunda ordumuzu yükselterek daha etkili ve güçlü hale de getirebileceğiz.

Divine Legends kalıcı internet bağlantısı ile oynanabiliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • United Legends

    Oluşturduğumuz desteler ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.
  • Mini Legends

    Rengarenk bir atmosferde savaşacağız.
  • Robin Hood Legends

    Bulmacaları çözerek ilerlemeye çalışacağız.
  • RAID: Shadow Legends

    Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • Idle Arena: Evolution Legends

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Legends Of Olympus

    Eski dönemlere ait eşsiz bir çiftliği yöneterek macera dolu bir serüvene atılacağınız benzersiz bir oyundur.