Don't Touch The Spikes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Don't Touch The Spikes oyunu, Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli Flappy Bird benzeri beceri oyunları arasında yer alıyor.

Don’t Touch The Spikes uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz yepyeni Flappy Bird benzeri oyunlar arasında yer alıyor ancak oldukça yenilikçi bir yapıyı takip ediyor olması onu denenebilecek klonlar arasına katıyor diyebilirim. Zira diğer Flappy Bird benzeri oyunlar maalesef esas oyunun direkt kopyaları olarak hazırlanıyorlar fakat Don’t Touch The Spikes bu çemberi kırıyor ve bir klon olmayarak esas oyunun eğlencesini çok daha ileriye taşıyor.

Bu defa bir odanın içerisinde sağa sola uçan bir kuşu kontrol ediyoruz ve amacımız kuşun dikenlere değmeden odanın bir yanından öte yanına duvarlardan zıplayarak erişmesi. Dolayısıyla daha kısıtlı bir alanımızın olması bizi biraz zorlayabiliyor. Zaten büyük bir yetenek gerektirmesi nedeniyle oyunun yeterince zor olduğunu da söylemek gerek.

Oyunun grafikleri herkesin hoşuna gidecek şekilde hazırlanmış ve sesler de yeterince özenli. Sahip olduğunuz puanın anlık olarak oyun ekranında gösterilmesi ise heyecanı biraz daha arttırıyor. Oyununuz sona erdikten sonra son puanınızı kolayca görebiliyor ve diğer oyunculara karşı hangi sırada olduğunuzu görebiliyorsunuz. Dilerseniz sonuçlarınızı sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilir ve onlarla da yarış içerisine girebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan oyunun arayüzünü kullanmak çok kolay fakat kuşu sonsuza kadar dikenlerden kaçırmak mümkün olmadığı için bir yerden sonra çok zorlanacağınıza eminim. Birbirinin benzeri Flappy Bird klonlarından sıkıldıysanız ve yeni bir deneyim arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Don't Touch The Spikes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Don't Touch The Spikes oyunu, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabiliyor ve kuşunuzu dikenlere değdirmeden ilerletmeniz gerekiyor.

Don’t Touch The Spikes, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ancak zorlayıcı oyunlar arasında yer alıyor. Bir dönem ortalığı kasıp kavuran Flappy Bird’den esinlenen oyun, sahip olduğunuz kuşu kazıklara dokundurmadan kontrol etmenizi gerektiriyor fakat bu sandığınız kadar kolay olmuyor.

Zira oyunda yer alan kuş sadece dikdörtgen bir alan içerisinde yer alıyor ve bu alanın kenarlarında yer alan dikenlerin yerleri siz oynadıkça değişiyor. Dolayısıyla kuşunuz bir sağa bir sola giderken aynı zamanda tepede yer alan kazıklara da dikkat etmeli ve onu korumalısınz.

Oyunu oynarken tek yapmanız gereken ekranınıza parmağınızla basarak kuşu zıplatmak. Dolayısıyla kontroller konusunda bir sıkıntı yaşamayacağınız kesin ancak bir süre sonra kuşu dikenlere değdirmeden oyuna devam etmek çok büyük bir yetenek istiyor.

Oyunun grafikleri hem HD olarak hazırlanmış hem de oldukça sevimli görünüyor diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulması sayesinde herhangi bir ödeme yapmanıza da gerek kalmıyor. Dolayısıyla Flappy Bird oynamaktan sıkıldıysanız ve yeni bir deneyim arıyorsanız Don’t Touch The Spikes’a göz atmadan geçmemelisiniz.

Oyununuz sonlanırsa elde ettiğiniz skoru arkadaşlarınızla sosyal ağlar üzerinden paylaşabiliyor ve böylece onlarla ufak bir yarış içerisine de girebiliyorsunuz. Oynarken elde ettiğiniz skorun direkt olarak oyun alanı üstünde gösterilmesi ise nerede kaldığınız görmenizi sağlıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Zombies

    Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!
  • Don't Tap The Wrong Leaf

    Don't Tap The Wrong Leaf'te sevdiğine ulaşmayı amaçlayan bir kurbağaya yardım ediyoruz.
  • Don't Tap The Wrong Guy

    Don't Tap The Wrong Guy, başarılı olabilmek için reflekslerimizi kullanmamız gereken, eğlenceli bir oyun.
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç ve eğlenceli bir macera oyunudur
  • Don't Step On The White Block

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beyaz kareye basmama oyunudur.
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu