Donut Trumpet Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Emlakçılar kralı olacağız.

Mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Donut Trumpet Tycoon ile emlak kralı olmaya çalışacağız. Kaliteli görsellerin ve titizlikle hazırlanmış grafiklerin yer aldığı oyunda para kazanarak milyarder bir emlakçı olmaya çalışacağız. İhalelere katılarak binalar ve köprüler satın almaya çalışacağımız oyunda seviye yükselterek daha fazla gelir elde edebileceğiz.

Mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Donut Trumpet Tycoon simülasyon oyunu olarak Android ve İOS platformunda oynanmaya devam ederken olumlu geri bildirimler de alıyor. Oyun içerisinde satın aldığımız binaları daha fazla gelir elde edebilmek için satacak, yatırımlar yaparak ilerleyeceğiz. Eğitici bir oynanışın da yer aldığı oyunda gerçek dünya şehirlerini de görme fırsatı elde edeceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Donut Trumpet Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
56.5 MB DOSYA BOYUTU

Emlakçılar kralı olacağız.

Yapım 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor.

Reality Games LTD tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yayınlanan Donut Trumpet Tycoon ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden Donut Trumpet Tycoon ile emlakçılar kralı olmaya çalışacağız. Dünyaca ünlü şehirlerde bina al sat yapacağımız oyunda amacımız yüksek gelirler elde etmek olacak. Rengarenk içeriklerin yer aldığı yapımda oyuncular ticaret yapacak ve etraftaki mülklere yatırımlar gerçekleştirecekler.

Oyun içerisinde İzmir’den Folkart Towers, Saat Kulesi ve Kıbrıs Şehitler caddesi yer alırken, Antalya’dan da Akdeniz sahilleri yer alıyor. New York gibi dünyaca ünlü şehirlerinde yer aldığı yapımda yaptığımız yatırımlar ile büyük işlere imza atacağız.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Transit King Tycoon

    Başarılı sevkiyatlar gerçekleştirmeye çalışacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Millionaire Billionaire Tycoon

    Milyoner olmaya çalışacağız.