Doodle Alchemy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Hava ve toprak gibi temel elementlerden çeşitli eşleştirmeler yaparak yeni ürünler oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Doodle Alchemy, atmosferdeki temel elementlerden faydalanarak yeni elementler elde edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Türkçe dil seçeneği ve anlaşılır menü tasarımı ile zorlanmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız bu oyunda amaç, hava, toprak, su ve ateş gibi atmosferin vazgeçilmez elementlerini farklı şekillerde birleştirerek yeni elementler oluşturmak ve seviye atlayarak yola devam etmektir.

Sihirli masada iki farklı elementi bir araya getirerek yeni yan ürünler meydana getirmeli ve farklı elementlerin kilidini açmalısınız. Oyunda 4 temel elementten yararlanarak oluşturabileceğiniz lav, deniz, bataklık, kum, göl, fırtına, şimşek, yanardağ, gökyüzü, çamur, orman, ağaç, fırtına ve daha onlarca farklı element yer almaktadır.

Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oyun severlere ücretsiz olarak hizmet veren Doodle Alchemy, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Doodle Alchemy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
92.5 MB DOSYA BOYUTU

Hava ve toprak gibi temel elementlerden çeşitli eşleştirmeler yaparak yeni ürünler oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve 10 milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen Doodle Alchemy, atmosferde yer alan temel elementleri kullanarak yeni yan ürünler oluşturabileceğiniz ilginç bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sıra dışı konusu ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, 4 temel elementi çeşitli kombinasyonlarla birleştirerek yeni yan elementler oluşturmak ve seviye atlayarak farklı ürünlerin kilidini açmaktır. Toprak, hava, ateş ve su gibi temel atmosfer ürünlerinden yararlanarak sihirli masada ikili eşleştirmeler yapmalı ve oluşan yeni elementleri kullanarak haritadaki eksik yerleri tamamlamalısınız.

Oyunda temel elementlerden oluşturabileceğiniz göl, çöl, fırtına, kum, çamur, ağaç, deniz, lav, orman, şimşek, gökyüzü ve daha yüzlerce yan element yer almaktadır. Sihirli masada dilediğiniz iki elementi birleştirerek yan ürünler oluşturmalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisine yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Doodle Alchemy, sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doodle Balls

    Şekiller çizerek bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Doodle Mafia Blitz

    Mafya dünyasına gireceğiz.
  • Great Alchemy

    Birbirinden farklı elementleri keşfedeceğiz.
  • Alchemy War

    Nefes kesen simya savaşlarında rol alarak rakiplerinizle kıyasıya bir mücadele içine gireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Alchemy Classic

    Alchemy Classic, içinizdeki simyageri dışarı çıkararak deneyler yapmanızı sağlayacak olan bir Android bulmaca oyunudur.
  • Little Alchemy

    Little Alchemy, toplamda 520 element bulunduran ve bu elementleri birleştirerek bir çok yeni şey keşfetmenizi sağlayan eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Doodle God Idle

    Hayallerimizdeki dünyayı kuracağız.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.