Door Slammers 2 Drag Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara sahip onlarca araç ile nefes kesen yarışlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.

Nefes kesen araba yarışlarına katılarak hız rekorları kırabileceğiniz ve online yarışlara katılarak adınızı dünya sıralamasında üst sıralara taşıyabileceğiniz Door Slammers 2 Drag Racing, mobil platformda yarış oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi kontrolleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca araç arasından dilediğinizi seçerek yarışlara hazırlanmak ve zorlu parkurlarda ilerleyerek rakiplerinizi geride bırakmak için mücadele etmektir. İster online platformda arkadaşlarınızla oynayabilir, isterseniz de çok oyunculu modda onlarca araçla yarışabilirsiniz.

Aracınızı dilediğiniz gibi dekore edebilir ve yeni özellikler ekleyebilirsiniz. Farklı renklere boyayarak ilginç desenler ekleyebilir ve motoru geliştirerek daha hızlı bir arabaya sahip olabilirsiniz. Birbirinden hızlı onlarca araba ile nefes kesen yarışlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan Door Slammers 2 Drag Racing, 1 milyondan fazla yarış tutkunu tarafından tercih edilen sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Door Slammers 2 Drag Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
394.3 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara sahip onlarca araç ile nefes kesen yarışlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.

Birbirinden hızlı ve göz kamaştıran onlarca yarış arabasını kullanma fırsatını yakalayarak nefes kesen yarışlara katılacağınız Door Slammers 2 Drag Racing, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız ve ücretsiz olarak oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı 3D grafikler ve etkileyici yarış sahneleri ile oyunculara benzersiz bir yarış deneyimi sunan bu oyunda amaç, pistindeki onlarca araba ile kıyasıya bir rekabete girerek birinci olmak için mücadele etmek ve hız rekorları kırmaktır.

Online platformda oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyunculara karşı yarışabilir ve sıralamada adınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Aracınızın tasarım ayarlarını düzenleyerek dilediğiniz renge boyayabilir ve çeşitli desenler çizebilirsiniz. Motorunuzu geliştirerek daha hızlı bir araca sahip olabilir ve turbo özelliğini ekleyebilirsiniz.

Birbirinden şık tasarıma ve güçlü motorlara sahip onlarca aracı kontrol ederek eşsiz yarışlar yapacağınız sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda yarış oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Door Slammers 2 Drag Racing, bağımlılık yapıcı muazzam bir yarış oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Door Slammers 2

    Benzersiz drag yarışları ile adrenaline doyacağız.
  • Door Slammers 1

    Gerçek zamanlı drag yarışlarına katılacağız.
  • Drag Racing 2

    Drag yarışlarına katılacağız.
  • Pro Series Drag Racing

    Eşsiz tasarımlara sahip birbirinde hızlı araçlarla zorlu parkurlarda yarışarak birincilik mücadelesi vereceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Skid Rally: Drag, Drift Racing

    Keyif dolu yarışlar bizleri bekliyor.
  • Mopar Drag N Brag

    Gerçekçi yarışlar yapacağız.
  • Drag Racing: Bike Edition

    Drag Racing: Bike Edition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanan popüler yarış oyunu Drag Racing'in motosiklet versiyonudur.