Dost Kazığı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,285 TOPLAM İNDİRME

Dost Kazığı ile dost kazığı oyununu gerçek kişilere karşı Android telefon ve tabletinizde oynayabilirsiniz.

Dost Kazığı oyunu arkadaşlar arasında oynanınca keyif veren bir kart oyunu olsa da her zaman ortamı sağlamak mümkün olmayabiliyor. Tam bu noktada önerebileceğim Dost Kazığı oyunu ile Android telefon ve tabletinizde dost kazığı oynamanın keyfini sürebilirsiniz.

Android cihazınıza yükleyip yegane dost kazığı oyunu olan Dost Kazığı, hepsi gerçek kişilere karşı oynamanıza ve oyun esnasında sohbet etme imkanı tanıyor. Bu sayede mobilden oynamanıza rağmen kendinizi gerçekte arkadaşlarınızla beraber oynuyormuş gibi hissediyorsunuz.

Facebook hesabınızı bağlayarak veya misafir modunda oynamanıza izin veren Dost Kazığı oyunu kazandıkça eklenen elmaslarla –ücretsiz- satın alabileceğiniz Elit üyelik sistemini içerisinde barındırıyor. Elit üyeliğe geçtiğinizde Facebook ve Dost Kazığı arkadaşlarınızla birebir sohbet edebiliyor, odalardaki açık masaları görüntüleyebiliyorsunuz.

Dost Kazığı oyununda o anda çevrimiçi gördüğünüz Facebook ve Dost Kazığı arkadaşlarıızın oyunlarına doğrudan katılabildiğiniz gibi kendi masanızı açıp oyuncu davet etme şansına da sahipsiniz.

Dost Kazığı mobildeki tek dost kazığı oyunu ve sosyal ağ desteği sayesinde bir an için mobilde oynadığınızı unutturan başarılı bir yapım.

Erkan Calp

Dost Kazığı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,591 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Dost Kazığı oyununu Windows Phone telefonunuzdan da oynayabilirsiniz.

Dost Kazığı, arkadaşlar arasında oynanan kart oyunları arasında ancak mobilde sık rastlanılan bir oyun değil. Hele ki Windows Phone kullanıcı iseniz cihazınıza indirip oynayabileceğiniz dost kazığı oyunu bulmanız oldukça zor. Dost Kazığı ise platformda bulabileceğiniz tek dost kazığı oyunu. Gerçek kişilere karşı oynama imkanı bulabileceğiniz oyunda kendi oyununuzu kurup arkadaşlarınızı davet etme şansına da sahipsiniz.

Windows Phone 8 ve üzeri cihazınızda rahatlıkla oynayabileceğiniz Dost Kazığı oyunu sosyal tabanlı hazırlanmış. Facebook hesabınızı bağlayarak çevrimiçi oluyor ve yapay zeka yerine hepsi gerçek kişilerle dost kazığı oynamanın keyfini sürebiliyorsunuz. Oyun esnasında sohbet etme şansınız da olduğundan kendinizi mobilde değil de gerçekte oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Facebook arkadaşlarınızla da oynayabildiğiniz oyunda kazandığınız her el sonrası elmas hanenize ekleniyor. Bu elmasları kullanarak ücretsiz olarak elit üyeliğe geçebiliyor ve açık masaları görüntüleme, arkadaşlık daveti gönderme, birebir sohbet etme gibi elit üyelere özel sunulan imkanlardan faydalanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.