Dot Brain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Dot Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Beyninizin derinlerine inip zorlu zamanlar geçirebileceğiniz bir kurguya sahip olan Dot Brain, onlarca bölümüyle dikkatimizi çekiyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda işinizi bir hayli zor. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olan Dot Brain, sizi düşünmeye itecek bir oyundur. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Oyundaki temel amaç renkli noktaları birleştirerek ekranı temizlemek. Dikey, yatay ve çapraz olarak noktaları bağlamalı ve zorlu bölümleri tamamlamalısınız. Harika temaya sahip olan oyunda harika grafikler de yer alıyor. Eğer zeka oyunlarını seviyorsanız Dot Brain'i mutlaka denemeniz gerekiyor. Kolay oynanışı ve harika kurgusuyla Dot Brain, çocukların da beğenerek oynayacağı bir oyun diyebilirim. Eğer bulmaca oyunlarını seviyorsanız Dot Brain'i sakın kaçırmayın.

Dot Brain oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dot Brain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
243 MB DOSYA BOYUTU

Dot Brain, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Dot Brain, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyor ve beyninizi zorluyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Dot Brain, beyninizi zorlayacak bir oyundur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda renkli noktaları birleştirmeli ve puanlar kazanarak arkadaşlarınıza meydan okumalısınız. Bir hayli zorlu bir temaya sahip olan oyunda beyninizi zorluyor ve düşünce gücünüzü kullanıyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda yüksek puanlara da ulaşmanız gerekiyor. Oyunda başarılı olmak için tüm noktaları kısa sürede birleştirmelisiniz. Eğer bulmaca ve puzzle oyunlarını seviyorsanız Dot Brain tam size göre bir oyun diyebilirim. Renkli grafikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Dot Brain'i sakın kaçırmayın.

Dot Brain oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Circle The Dot

    Circle The Dot, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip keyifle oynayabileceğiniz yeni ve farklı bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Dots

    Brain Dots ile Android cihazlarınızda eğlenceli ve yaratıcı bir bulmaca oyunu deneyimi yakalayabilirsiniz.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Brain Games

    Brain Games, ekrandaki karışık rakamları sırayla dizerek zorlu beyin jimnastiği yapacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Brain it on the truck!

    Brain it on the truck!, çizim yaparak ilerlediğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Brain On! Physics Boxs Puzzles

    Brain On!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Puzzle

    Brain Puzzle tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve içerisinde onlarca farklı bulmaca bulunduran bir oyun paketidir.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi