Dotello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Dotello, basit fakat bir o kadar da ekran başına kilitleyici bir bulmaca oyunu.

Dotello, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Dotello'da renkli topları yan yana getirmeye ve onları bu şekilde ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.

Oyun yapısı her ne kadar özgün olmasa da tasarım itibariyle Dotello, ortaya orijinal bir deneyim çıkarmayı başarıyor. Zaten mobil oyunlar git git benzer bir yapıya kavuşmaya başladılar ve ypaımcılar da ufak dokunuşlarlar orijinallik yakalamaya çalışıyorlar. Neyse ki Dotello'nun üreticileri bunu gerçekleştirebilmiş.

Dotello'da son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekrana yaptığımız basit dokunuşlar topların hareket etmesi için yeterli. Burada asıl önemli olan nokta hangi topu nereye alacağımıza iyi karar vermemiz.

Bulmaca oyunlarının genelinde gördüğümüz gibi Dotello da kolaydan zora doğru ilerliyor. İlk birkaç bölüm oyuna alışmamızı, sonraki bölümler ise yeteneklerimizi sınamamızı sağlıyorlar.

Eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alıyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir seçenek arıyorsanız Dotello beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Dotello

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Dotello, iOS cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu.

Dotello, iOS cihazlar için özel olarak tasarlanmış basit fakat etkileyici bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyunda üç veya daha fazla benzer objeyi yan yana getirip ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Kulağa sıradan gibi gelse de Dotello bu konsepti bir hayli ilgi çekici bir atmosferde sunuyor.

Oyundaki grafik konsepti son dönemlerin popüler minimal anlayışına sahip. Gereksiz ve göz yoran detaylar yerine her şey renkli olmasına rağmen basit bir yapıya sahip. Görsel öğelere eşlik eden sakinleştirici ses efektleri Dotello'yu dinlenme molalarının vazgeçilmez öğeleri arasına sokuyor. Bu oyunu sıra beklerken, kanepenizde uzanırken veya ders aralarında oynayabilirsiniz. Kafa dağıtmak için birebir!

Dotello'da son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Renkli daireleri basit parmak hareketleriyle yerleştirebiliyor ve yan yana gelmelerini sağlayarak yok edebiliyoruz. Oyunda epey bir bölüm var ve bu bölümler değişken yapılara sahip. Bu sayede oyun kısa sürede monotonlaşmıyor. Yine de karakteri gereği çok uzun soluklu olmayacaktır.

Genel olarak başarılı bir yol izleyen Dotello, bulmaca oyunları ve eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan herkesin deneyebileceği bir oyun. Büyük küçük herkes Dotello'yu oynayabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada