Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
362 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Dots, aynı renkli noktaları birbirine bağlama üzerine kurulmuş son derece eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android bulmaca oyunudur.

Dots, genel anlamda kolay bir yapıya ve oynanışa sahip olan ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur. Sade ve modern olarak tasarlanan bu oyundaki amacınız aynı renkli noktaları birbirlerine bağlamak. Tabi bunu yapabilmek için 60 saniye süreniz bulunuyor. Bu süre içerisinde en çok puanı alabilmek için olabildiğince çok noktayı birbirine bağlamalısınız.

Oyun içerisinde Twitter ve Facebook hesaplarınıza bağlanarak arkadaşlarınız ile kıyasıya bir puan yarışına girebilirsiniz. Sınırsız, zaman limitsiz ve karışık gibi farklı oyun modlarına sahip olan Dots oyununda zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamayabilirsiniz. Oyunu arkadaşlarınız ile birlikte oynayarak onlarla karşılıklı olarak da yarışabilirsiniz.

Kazandığınız her nokta ile daha sonra ekstra güçlendirme yetenekleri alabiliyorsunuz. Güçlendirme yetenekleri doğru olarak kullanıldığında oyunda büyük avantaj sağlamaktadır. Oyunda tahtasında tüm noktaları silme yada süreyi uzatma gibi özellikler oldukça işinize yarayabilir.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılkık yapan ücretsiz bir bulmaca oyunu arıyorsanız, Dots'u mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
7.6 MB DOSYA BOYUTU

Dots, bağlayabildiğiniz kadar aynı renkli noktayı bağlamaya çalışacağınız basit fakat bir o kadar eğlenceli bir iOS bulmaca oyunudur.

Dots, heyecanlı ve bağımlılık yapan bir iOS bulmaca oyunudur. Oldukça basit bir yapısı olmasına rağmen oyuncuların bağımlılık kazanmasını sağlayan oyundaki amacınız 60 saniye içerisinde bağlayabildiğiniz kadar çok aynı renkli noktayı birbirine bağlamak. Oyunun sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde elde ettiğiniz puanları Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Her pazar günü sıfırlanan liderlik sıralamasına girebilmek için her hafta uğraşmanız gereken oyunda heyecan hiç bir zaman bitmiyor. Ayrıca oyun içerisinde kendi tercihlerinize göre farklı oyun modları bulabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, zaman limiti olmadan oynayabilirsiniz. İnternet bağlantınızın olması halinde oyunu arkadaşlarınız ile birlikte de oynayabiliyorsunuz.

Oyundaki gücünüzü ve puanınızı arttırmak için özel güçlendirmeleri toplamayı unutmayın. Bu özel güçlendirmeleri doğru bir şekilde kullandığınızda oyun içi performansınız artacaktır.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat farklı ve eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız, Dots uygulamasını ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Two Dots

    Two Dots, zekaya dayalı oyunlardan keyif alanların seveceği türden bir bulmaca oyunu.
  • Logic Dots

    Logic Dots, Android cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Dots and Co

    Dots and Co, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Dots

    Brain Dots ile Android cihazlarınızda eğlenceli ve yaratıcı bir bulmaca oyunu deneyimi yakalayabilirsiniz.
  • The World of Dots

    The World of Dots, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
  • Loop Dots

    Loop Dots, renkli noktalara bağlamaya çalıştığınız ücretsiz bir Android oyunu.
  • Dots Online

    Dots Online, Android cihazlarınız üzerinde oynarken beyin jimnastiği yapmanızı sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Dots & Co

    eğlenceli ve pratik bulmaca dünyası!