Double Head Shark Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Ölümcül köpek balıklarını yöneterek avlanabileceğiniz ve farklı köpek balıkları ile dövüşebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden vahşi onlarca köpek balığını yönetebileceğiniz ve avlanarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz Double Head Shark Attack, aksiyon ve macera dolu bölümleri ile sizleri bekliyor.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunu ücretsiz olarak oynayabilir ve farklı köpek balıkları ile savaşabilirsiniz. Oyunda asıl amaç, onlarca köpek balığı arasından istediğinizi yöneterek etraftaki balıkları ve kıyıdaki insanları avlamaktır. Ayrıca avlanmanın yanı sıra, farklı köpek balıklarına karşı mücadele edebilir, kılıç ve benzeri silahlar kullanarak heyecan dolu dövüşlere katılabilirsiniz.

Oyun içerisinde çift başlı, demir zırhlı, sivri burunlu ve daha onlarca farklı özelliğe sahip birçok köpek balığı yer almaktadır. Ayrıca seviye atladıkça satın alabileceğiniz 12’den fazla aksesuar bulunmaktadır. Online olarak da oynayabileceğiniz bu oyun ile dünyanın farklı bölgelerinde oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severle buluşan ve 500 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Double Head Shark Attack, köpek balıkları ile önünüze çıkan her canlıyı yiyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Double Head Shark Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
743.3 MB DOSYA BOYUTU

Ölümcül köpek balıklarını yöneterek avlanabileceğiniz ve farklı köpek balıkları ile dövüşebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun tutkunlarına sunulan Double Head Shark Attack, ölüm saçan köpek balıklarını yönetebileceğiniz ve avlanarak hayatta kalmaya çalışacağınız sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, ölümcül köpek balıklarından dilediğinizi seçerek avlanmak ve diğer köpek balıklarına karşı mücadele etmektir. Deniz kenarında güneşlenen insanları ve denizdeki balıkları yiyerek güç toplamalı ve seviye atlamalısınız. Online modda oynayarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla köpek balığı dövüşleri yapabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Oyunda sivri burunlu, demir zırhlı, çift başlı ve daha onlarca farklı köpek balığı yer almaktadır. Köpek balıkları için alabileceğiniz kılıç, balyoz, balta, zırh ve benzeri birçok aksesuar bulunmaktadır. Köpek balığınızı seçerek avlanmaya başlayabilir ve karşınıza çıkan tüm canlıları yiyebilirsiniz

Yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken Double Head Shark Attack, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Baby Shark RUN

    İlerlemeye çalışacağız.
  • Armed Fire Attack

    Farklı oyun modlarını deneyimleyeceğiz.
  • Puppet Hockey: Pond Head

    Gerçek zamanlı hockey maçlarına katılacağız.
  • Pa Pa Land: Head Escape

    Eşsiz deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Big Head Soccer

    Koca kafalı futbolcularla eğlenceli maçlar yapacağınız sıra dışı bir futbol oyunudur.
  • Fieldrunners Attack

    Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.