Downhill Chill

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Downhill Chill: VOODOO'dan kış sporlarını sevenlere özel mobil oyun

Downhill Chill, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kayak yarışı oyunu. Bayrakların yanından geçerek son hız aşağı doğru kaydığınız oyunda zorluk düzeyi gittikçe yükseliyor. Kış sporları oyunlarını seviyorsanız, Android platformunda 50MB’ın altında boyuta sahip olan bu kayak yarış oyununu kesinlikle indirip oynamalısınız. Süper eğlenceli bir mobil oyun, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

VOODOO’nun kış sporlarına ilgi duyanlara özel olarak hazırladığı Downhill Chill, aktif internet bağlantısı gerektirmiyor. Dolayısıyla toplu taşımada, misafirlikte, iş molasında, okul arasında oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunda bayraklar ve engellerle dolu parkurlarda yarışlara katılıyorsunuz. Başlarda tek başınıza kayıyorsunuz. Sonrasında bir rakibiniz oluyor. Daha sonrasında birden fazla rakibiniz oluyor ve parkura tuzaklar yerleştiriliyor. Tuzakların üzerinden atlama, yanlarından geçme şansına sahipsiniz. Amacınız rakiplerinizden önce çizgiye ulaşmak.

Erkan Calp

Downhill Chill

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
192.9 MB DOSYA BOYUTU

Downhill Chill: Kayak yarış oyunu

Downhill Chill, ufak boyutlu, internet bağlantısı gerektirmeyen, oynaması ücretsiz kayak yarışı oyunu olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Voodoo’nun kış sporları oyunlarını beğenenlere özel hazırladığı oyunlardan biri. Sürüklemeye dayalı tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’dan iPad’e tüm cihazlarda rahat, keyifli oynanış sunuyor. Kayak yarışlarını seviyorsanız, Voodoo’nun yeni spor oyununu indirmenizi isterim.

Boyutuna göre kaliteli görseller sunan kayak yarış oyunu bölüm bazlı ilerliyor ve yüzlerce bölüm var. Başlangıçta sadece bayrakların olduğu düz bir parkurda kayıyorsunuz. Kontrolleri öğreten, oyuna ısındıran bu bölümü geçtikten sonra asıl oyun başlıyor. Rakiplerin sayısı hızla artıyor, parkura engeller ekleniyor. Her yarışı birinci tamamlamak zorundasınız. Yarıştıkça sporcunuzu ve ekipmanlarını geliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toppluva

    Süper eğlenceli bir kayak oyunu
  • Ski Jumping Pro

    Mobildeki en iyi kayakla atlama oyunu
  • Downhill Masters

    Motorsikletinize atlayın ve şampiyonlukları kapın.
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu
  • Snow Trial

    Gelmiş geçmiş en iyi kayakçı olun.
  • Snowboard Party: Aspen

    Mobildeki en iyi snowboard oyunu
  • Alto's Odyssey

    Mobildeki en iyi sandboarding (kum kayağı) oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda