Downy Inn

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli panda karakteri ile restoran yöneticiliği yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Downy Inn, restoran yöneticiliği yapabileceğiniz ve dünya mutfaklarından çeşitli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Kaliteli görüntü grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, patronu olduğunuz bir restoranda taze gıdalar kullanarak lezzetli yemekler yapmak ve müşterileri memnun etmektir. Panda ve çeşitli hayvan karakterlerinin yer aldığı bir restoranı yöneterek tüm dekorasyonu kendiniz yapabilir ve dilediğiniz gibi bir restoran inşa edebilirsiniz. Farklı tasarımı ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda taze sebzeler ve çeşitli yiyecekler satın alabilirsiniz. Dünya mutfağına ait 100 farklı yemeği pişirebilir ve müşterilerinize sunabilirsiniz. Ayrıca restoranın iç dizaynını istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve yüz binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Downy Inn, stres atabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Downy Inn

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
92.1 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli panda karakteri ile restoran yöneticiliği yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Downy Inn, çalışanlarının ve müşterilerinin farklı hayvanlardan oluştuğu bir restoranı yönetebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikler ve keyif verici müzikler ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, başrolde bulunan bir panda karakteri ile restoran yöneticiliği yapmak ve dünyaca ünlü yemekler pişirerek çok sayıda müşteriye ulaşmaktır. Restorandaki tüm eşyaları istediğiniz gibi yerleştirebilir ve seviye atladıkça farklı eşyalar satın alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç tasarımı ile farklı bir deneyim sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde dünya mutfağına ait 100’den fazla yemek tarifi yer almaktadır. Aşçılara bu yemekleri yaptırarak müşterilerinizi memnun etmeli ve para kazanarak sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Çeşitli sebze ve meyve bahçelerinden taze ürün temin edebilir ve daha kaliteli yemekler pişirebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da rahatlıkla oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Downy Inn, geniş oyuncu kitlesi ve stres giderici özelliği ile oldukça popüler bir restoran oyunu olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventure Escape: Murder Inn

    Gizemli bir cinayeti çözmeye çalışacağız.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.