Drag'n'Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
395 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Drag'n'Boom mobil oyunu, yavru bir ejderhayla ortalığı birbirine katacağınız eğlenceli bir ilerlemeli mobil oyundur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Drag’n’Boom mobil oyunu, haylaz bir ejderhayla ortalığı yakıp yıkacağınız oldukça eğlenceli bir ilerlemeli mobil oyundur.

Drag’n’Boom mobil oyununda ele avuca sığmayan yaramaz bir yavru ejderhayı kontrol edeceksiniz. Sizi de adeta kendi gibi haylaz bir çocuğa dönüştürecek oyun ilk bakışta akıcılığıyla dikkat çekiyor. Komşularıyla iyi geçinemeyen ejderha çevrenin altını üstüne getirecek ve komşunun altınlarını çalacak.

Oyunun akıcılığına uygun bir kontrol sistemi olduğu gözlenen Drag’n’Boom mobil oyununda ekranın sağ bölümünde yön tuşları yer alırken, sol tarafta ateş topu püskürmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Seri kombolarla ortalığı ateşe verebilir ve altınları biriktirdikçe yeni yetenekler elde edebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Drag’n’Boom mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Drag'n'Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
183 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Drag'n'Boom mobil oyunu, yavru bir ejderha ile soluksuz bir maceraya atılacağınız eğlenceli bir ilerlemeli oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Drag’n’Boom mobil oyunu, oldukça yaramaz olan yavru bir ejderhayı kontrol edeceğiniz ve bölüm bölüm ilerleyen son derece keyifli bir macera oyunudur.

Drag’n’Boom mobil oyununda göze ilk çarpan detay kuşkusuz oyunun akıcılığı ve kaliteli grafikler. Oldukça hızlı cereyan eden oyunda çok eğleneceğiniz garanti ediliyor. Haylaz mı haylaz bir yavru ejderhaya yön vereceğiniz oyunda onunla beraber yaramazlık yapıyor gibi hissedeceksiniz kendinizi.

Oyunun kontrol butonları da akıcılığa uygun dizayn edilmiş durumda. Sol bölümde yön tuşları yer alırken, sağ bölümde ise ateş püskürme seçenekleri yer alıyor. Ortalığı ateşe vereceğiniz Drag’n’Boom mobil oyununda 50 kadar bölüm yer alıyor ancak güncellemelerle birlikte bu sayının artması mümkün. Kullanıcılardan da oldukça olumlu geri dönüşler alan Drag’n’Boom mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!
  • DragonSky

    Ejderha savaşlarına katılacağız.
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Eggon

    Eggon, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve ejderha üzerinde kalenizi savunmak için canla başla düşmana saldırmanız gereken bir aksiyon oyunudur.
  • Drag Rivals 3D

    Drag yarışlarına katılıyoruz.
  • Drag Battle racing

    Android'de en çok indirilen drag yarış oyunu
  • Speed Kings: Drag Racing

    Speed Kings: Drag Racing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz drag yarışı oyunu.