Dragons: Titan Uprising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Dragons: Titan Uprising, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Renkli görselleri, sürükleyici atmosferi ve eğlenceli oynanışıyla karşımıza çıkan Dragons: Titan Uprising, renkli şekerleri eşleştirerek puanlar kazandığınız bir oyundur. Birbirinden güçlü ejderhalarla mücadele ettiğiniz oyunda birbirinden zorlu bölümler yer alıyor. Bölümleri geçtikçe farklı adaları keşfedebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 750'den fazla zorlu bölümün yer aldığı oyunda efsanevi titanlarla da mücadele ediyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Dragons: Titan Uprising, sizleri bekliyor. Destansı bir oynanışa sahip olan Dragons: Titan Uprising oyununu sakın kaçırmayın.

Dragons: Titan Uprising oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Dragons: Titan Uprising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
776 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Dragons: Titan Uprising, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkan Dragons: Titan Uprising, renkli görsellerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı bir oyundur. Güçlü ejderhalarla ve titanlarla mücadele ettiğiniz oyunda zorlu bölümleri tamamlamalısınız. Yüzlerce zorlu bölüme sahip olan oyunda bölümleri geçtikçe yeni adalar keşfedebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Dragons: Titan Uprising, sizleri bekliyor. Destansı bir oynanışa sahip olan Dragons: Titan Uprising oyununu sakın kaçırmayın. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda hoş grafikler ve animasyonlar yer alıyor.

Dragons: Titan Uprising oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu