Dragons World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,718 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Dragons World, kendi sahip olduğunuz ada üzerinde ejderhalar yetiştirip savaşlara gireceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.

Dragons World, kendi adanız üzerinde sahip olduğunuz ejderhaları besleyerek yetiştireceğiniz ve daha sonra ejderhalarınız büyüdüğünde onları eğiterek savaşlara hazırlayacağınız ücretsiz ve keyifli bir Android oyunudur.

Kendine özgü oyun yapısı ile oyuncular tarafından sevilen bir oyun haline gelen Dragons World, oynadıkça bağımlısı olacağınız türdedir. 3 boyutlu grafikleri ile dikkatleri çeken oyunda, sahip olduğunuz ejderhaları çiftleştirerek yeni özellik ve yeteneklere sahip ejderhalar oluşturabilirsiniz. Farklı tür ejderhalar oluşturabilmek için oldukça fazla sayıda seçeneğini bulunuyor.

Ejderhalarınızı besleyerek büyüttükten sonra onları katılacağı savaşlarda başarı elde etmesi için hazırlamalı ve çalıştırmalısınız. Adanızı büyüteterek daha fazla ejderha yetiştirebilir ve bu sayede daha fazla savaşa katılabilirsiniz.

Oynaması tamamen ücretsiz olan oyunda ejderhalarınız ile ne kadar ilgilenirseniz karşılığını da aynı oranda alıyorsunuz. Oyun içerisinde arkadaşlarınızın adalarını ziyaret edebilir ve birbirinize karşılıklı hediyeler gönderebilirsiniz.

Görevler ve liderlik sıralaması üzerinde kazandığınız başarıları görerek, kendinizi diğer oyuncular ile kıyaslayabilirsiniz.

Besleme ve savaş oyunlarını seviyorsanız Dragons World oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlamanızı şiddetle öneririm.

Barış YANIK

Dragons World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME
50.8 MB DOSYA BOYUTU

Dragons World, ejderhalarınızı besleyerek yetiştirip onlarla birlikte savaşlara gireceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Dragons World, iOS cihaz sahibi kişilerin heyecanlı bir şekilde oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir oyundur. Oyunda yapmanız gereken ise ejderhaları besleyerek yetiştirmek ve onlarla savaşlara katılmak. Ufak ejderhaların büyüdüğünü görmek ve büyüdükten sonra savaşlara katılmaktan oldukça keyif alabilirsiniz.

Sahip olduğunuz ejderhaları kullanaran yeni ejderhalar türetebilir ve onlara özel yetenekler çıkartabilirsiniz. Oyun içerisinde uygulayabileceğiniz pek çok farklı kombinasyon bulunuyor. Oynaması tamamen ücretsiz olan oyundaki tek sınırınız yaratıcılığınız ve hayal gücünüz.

3 Boyutlu grafikler ve yüksek kaliteli modeller kullanılan Dragons World içerisinde kamera ayarlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Sadece besleme ve yetiştirme değil aynı zamanda savaşacağınız ejderhalarınıza gerekli önemi göstermelisiniz. Savaşlarda başarılı olabilmek için ejderhalarınızı iyi eğitmeli ve çalıştırmalısınız.

Kendi adanızı genişletme ve yeni adalar alma gibi seçenekleri bulunan oyunda, sınırlarınızı genişleterek daha büyül bir ejderha kampı oluşturabilirsiniz. Bu syaede daha fala ejderha yetiştirebilir ve daha fazla ejderha savaşına katılabilirsiniz. Game Center entegrasyonu bulunan oyunda liderlik sıralamasını ve görevleri bu listeler üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Ejderha besleme ve savaş oyunlarını seviyorsanız Dragons World'ü iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toca Life World APK

    Toca Life World APK oyununda çocuklar kendi hikayelerini oluşturuyor ve kendi dünyalarını inşa ediyor.
  • Sago Mini World

    Sago Mini World uygulamasında, çocuklarınızı eğlendiren ve gelişimine katkıda bulunan birçok içerik bulunuyor.
  • PINKFONG Dino World

    PINKFONG Dino World mobil cihazlarda oynanabilen çocuk oyunlarını bir araya getirmektedir
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu